News

Vila scoasă la licitație de ANAF pentru o sumă neașteptată. Costă cât un apartament în București

ANAF scoate la licitație o vilă fabuloasă pentru o sumă complet neașteptată. Prețul se apropie de cel pentru un apartament în București.
22.01.2024 | 14:49
Vila scoasa la licitatie de ANAF pentru o suma neasteptata Costa cat un apartament in Bucuresti
Vila scoasă la licitație de ANAF pentru o sumă neașteptată. Sursă foto: Hepta, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

ANAF scoate la licitație o vilă fabuloasă. Iar prețul de pornire e cu adevărat unul neașteptat. Se pare că respectiva locație ajunge să coste cât un apartament din București, cu două sau cu trei camere.

Vila scoasă la licitație de ANAF pentru o sumă neașteptată

ANAF organizează diferite licitații frecvent. Numeroase bunuri ajung să fie vândute, la prețuri cât se poate de rezonabile. Iar aici vorbim atât despre mai multe mărci de mașini, cât și despre locuințe, în funcție de caz.

ADVERTISEMENT

De săptămâna viitoare, ANAF organizează o nouă licitație. Iar puse la înaintare sunt două proprietăți. Cine alege să le achiziționeze se poate bucura din plin de ele, la prețuri avantajoase.

Interesantă este însă vila scoasă la licitație de ANAF. Vorbim despre o proprietate car se află în Ploiești, județul Prahova. Imobilul, arată sursa citată, este situat pe strada Jupiter nr.19.

ADVERTISEMENT

Iar cel care va achiziționa vila scoasă la licitație de ANAF se va bucura de o casă cu două etaje, P+2E, cu o suprafață total de 231 de metri pătrați. Iar la asta se mai adaugă și terenul de 96 de mp.

Care este prețul de pornire

Care este suma de pornire la licitație? Prețul pornește de la 658.117, adică echivalentul a aproape 130.000 de euro. Licitația urmează să fie organizată pe 1 februarie 2024, în Ploiești, la ora 12.00, pe strada Aurel Vlaicu 2, cam 609.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi să facem o comparație, prețul pentru un apartament în București în zona de nord poate fi chiar mai mare de atât. Nu puține sunt ofertele de pe piață conform cărora un apartament cu două camere depășește lejer prețul de 100.000 de euro. Iar pentru duplexuri, prețurile pot fi chiar duble.

O altă licitație organizată de ANAF mai are loc și în Salonta, județul Bihor. Aici se vinde un teren intravilan cu o suprafață de 2.336 mp. Iar pe el se regăsește și o clădire cu pereți din lemn și cărămidă, având o suprafață de 160 mp.

ADVERTISEMENT

Proprietatea este înregistrată în Cartea Funciară și poate fi vizionată în data 30 ianuarie. De cealaltă parte, licitația urmează să fie organizată a doua zi, de la ora 11.00, în localitatea Salonta, strada Republicii, nr. 36. În ceea ce privește prețul de pornire, acesta este de 32.380 lei, adică echivalentul a aproape 6.500 de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: