Sport

Vine vacanța cu bani pentru Franța! Biletul de 30.000 de euro ți-ar putea oferi un sejur de vis pe Coasta de Azur

Vara asta îți poți face o vacanță cu adevărat de lux, dacă în buzunare ai 30.000 de euro, sumă pe care o poţi câştiga cu biletul de pariuri de mai jos. Norocul să fie de partea tuturor pariorilor!
10.06.2022 | 19:15
Vine vacanta cu bani pentru Franta Biletul de 30000 de euro tiar putea oferi un sejur de vis pe Coasta de Azur
Vine vacața cu bani pentru Franța! Biletul de 50.000 de euro ți-ar putea oferi un sejur de vis pe Coasta de Azur
ADVERTISEMENT

Am pregătit un bilet cum nu se poate mai bun, cu 11 evenimente, pentru un câștig colosal. Marele premiu, în valoare de peste 30.000 de euro, cu o miză de 40 de lei, poate fi cheltuit lejer într-o vacanță la Monte Carlo sau pe Coasta de Azur, ceea ce poate fi un concediu de neuitat.

Mergi într-un sejur de vis pe Coasta de Azur cu 30.000 de euro câștigați la pariuri

Toate meciurile de pe bilet sunt programate în etapa a patra din UEFA Nations League, în zilele de duminică (12 iunie) și luni (13 iunie). 11 alegeri, sperăm inspirate, şi un bonus important pot transforma cei 40 lei investiţi într-un câştig fabulos de aproape 160.000 de lei.

ADVERTISEMENT

În acest caz, bonusul de la Superbet ajunge la 37.000 de lei. Acesta creşte însă progresiv cu numărul de meciuri de pe bilet și poate ajunge să-ţi dubleze câştigurile, dacă mergi pe mai multe selecţii.

Începem biletul cu un meci din Liga B, Grupa 4. Este vorba despre Slovenia – Serbia, unde oaspeții sunt favoriți cerți. După trei etape, vecinii noștri ocupă locul 2, cu șase puncte, unul mai puțin decât Norvegia, în timp ce gazdele sunt pe ultima poziție, cu doar un punct. Vom alege astfel „2 solist”, care are cota 2.00. Partida din Slovenia se joacă duminică, la fel și derby-ul Grupei 2 din Liga C, Grecia – Kosovo. Elenii sunt lideri, cu nouă puncte, trei mai multe decât adversara din această rundă. Partida de pe Panthessaliko Stadium va începe la ora 21:45, iar noi vom risca pe „GG”, cu o cotă de 2.12.

ADVERTISEMENT

Tot în Liga C, dar Grupa 4, de la ora 19:00, se dispută confruntarea dintre Georgia și Bulgaria. Vecinii noștri vor să spele rușinea din Gibraltar, acolo unde au remizat la unu. Cu toate acestea, noi vom miza pe victoria gazdelor, care sunt pe primul loc, „1 solist” având o cotă de 2.05. În ultima zi a acestei săptămâni avem și trei super meciuri din ligile superioare ale UEFA Nations League.

Primul este din Liga A, Grupa 2. Spania și Cehia se înfruntă de la ora 21:45, pe Estadio La Rosaleda, ambele naționale având ca obiectiv consolidarea locului 2. Ibericii au cinci puncte, cu unul mai mult decât cehii. Pe primul loc se află Portugalia, cu șapte puncte. Ne așteptăm la un duel spectacol, de aceea mizăm pe „3-6 goluri”, cu o cotă de 1.95. Al doilea meci tare din acest calup este cel dintre Eleveția și Portugalia, o confruntare între cea mai slabă apărare și cel mai bun atac din grupă: 1-7 vs. 7-1. Mizăm aici pe „GG3+”, pronostic care are cota 2.45.

ADVERTISEMENT

Duminică, 12 iunie, se joacă și derby-ul din nordul Europei, Norvegia – Suedia. Cele două fac parte din Liga B, Grupa 4. Haaland & Co. este pe primul loc, cu șapte puncte. Suedezii ocupă ultima treaptă a podiumului, cu trei puncte. Suedezii au câștigat un singur meci până acum, chiar pe cel împotriva Norvegiei, scor 2-1. Mizăm aici pe „GG”, cu o cotă de 1.95.

Finalistele World Cup 2018, din nou față în față, la o cotă de 2.90

Am profitat şi de bonusul oferit de Superbet. Şi tu poţi să beneficiezi pe biletele tale, iar câştigurile îţi vor creşte substanţial. Nu puţine au fost biletele câştigătoare de peste 15.000 de euro în perioada recentă.

ADVERTISEMENT

Ziua de luni o începem cu duelul dintre Danemarca și Austria. Cele două sunt surpriza Grupei 1 din Liga A, având în vedere că ocupă primele două locuri, deși le au ca adversare pe Franța și Croația, finalistele ultimului Campionat Mondial. Tocmai de aceea ne așteptăm ca la o confruntare cu multe reușite pe Parken și astfel alegem pronosticul „3-6 goluri”, cu o cotă de 2.35.

Celălalt meci din grupă este Franța – Croația, care în tur au remizat la 1. De această dată vom miza pe un meci spectaculos, dar cu victoria Franței, „1&3+”, cotă 2.90. Nici Franța și nici Croația nu au obținut până acum vreun succes.

Ultimele trei meciuri de bilet nu sunt atât de atractive, dar pot contribui decisiv la marele premiu care ne poate duce într-un concediu unicat pe Costa de Azur. Este vorba despre Islanda – Isarel care are cota 1.90 la varianta „X2%0-3 goluri”, Kazakhstan – Slovacia, unde vom juca „GG”, cotă 2.05 , și Azarbaidjan – Belarus, cotă 1.50 pentru „1X0-3 goluri”.

Cele 11 selecţii au adus o cotă totală de 3,224.18, dar cu bonusul de la Superbet, în valoare de aproape 37.000 de lei, câştigul potenţial pe biletul nostru ajunge la aproximativ 160.000 de lei, echivalentul a 30.000 de euro. Un profit frumos, care ne-ar putea asigura un concediu chiar și pe Coasta de Azur.

ADVERTISEMENT