News

România scapă de ploi! Ce TEMPERATURI vor fi

Dacă ultima zi a săptămânii va fi marcată de instabilitate atmosferică în unele zone din ţară, săptămâna viitoare începe cu vreme frumoasă şi temperaturi plăcute....
13.07.2014 | 07:36
Romania scapa de ploi Ce TEMPERATURI vor fi
ADVERTISEMENT

Dacă ultima zi a săptămânii va fi marcată de instabilitate atmosferică în unele zone din ţară, săptămâna viitoare începe cu vreme frumoasă şi temperaturi plăcute.
PROGNOZA METEO DUMINICĂ presiunea atmosferica e in crestere usoara, semn ca vremea va fi in general frumoasa. Norii mpart cerul cu soarele in cea mai mare parte a tarii si doar temporar norii strang randurile si lasa averse, posibil insotite de fulgere si tunete, pe arii restranse in zonele montane si doar izolat in celelalte regiuni.

Vantul sufla cel mult moderat, asa ca nu devine suparator. Soarele este mai darnic, iar peste ţara noastră vine un aer usor mai cald, aşa că temperaturile sunt în creştere. Duminică aşteptăm maxime de la 24 grade in nord-vest pana la 32 grade in sud-vestul Olteniei.

ADVERTISEMENT

VREMEA ÎN BUCUREŞTI DUMINICĂ vremea va fi frumoasa si in Capitală, cu multe ore insorite si temperaturi foarte placute, asa ca puteti merge in parc sau chiar la piscina. Norii nu lipsesc de pe cer, dar sunt putini si inofensivi, iar vantul sufla in general domol si mercurul urca in termometre pana la 28 – 29 grade la umbra.

PROGNOZA METEO LUNI Pentru prima zi a săptămânii următoare, meteorologii prognozeaza tot vreme in general frumoasa, cu cerul chiar mai mult senin dimineata in majoritatea regiunilor. Dupa amiaza insa o usoara accentuare a instabilitatii atmosferice determina innorari temporare in zonele montane si submontane, dar si in sud-vestul tarii, unde local mai cad ploi de scurta durata insotite de fulgere, tunete si intensificari de scurta durata ale vantului. In celelalte regiuni doar izolat se dezvolta nori ce pot lasa averse. Dupa amiaza vine cu temperaturi maxime ce pleaca de la 25 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si ajung pana la 32 grade in sud-est.

ADVERTISEMENT

VREMEA ÎN BUCUREŞTI LUNI bucureştenii se bucură de vreme predominant frumoasa, cu mult soare si ceva nori de decor. Vantul adie placut, iar pana dupa-amiaza temperatura ajunge la valori maxime de 29 – 30 de grade Celsius la umbra, normale pentru data din calendar.

PROGNOZA METEO MARŢI in sud-vest, in sud dar si in estul tarii si la munte instabilitatea atmosferica e ceva mai accentuata si drept urmare norii cu mare dezvoltare acopera temporar cerul si aduc averse insotite de desc electrice si rabufniri ale vantului. In celelate regiuni vremea e mai placuta, cu cerul variabil si ploi doar izolat ploi de scurta durata. Maiximele termcie se apropie de cele normale pentru jumaate alunii iulie, adica se vor situa intre 26 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 32 grade in Dobrogea.

ADVERTISEMENT

VREMEA ÎN BUCUREŞTI MARŢI în Capitala ziua începe cu nori printre care soarele abia îşi face loc. Vor fi si conditii de averse si descarcari electrice. Vantul nu pune probleme iar maximele v or fi in jur de 30 grade.

Şi în zilele următoare vremea va fi marcată de o uşoară instabilitate, ceea ce insemana ca vor fi innorari temporare si averse inostite de descărcări electrice, dar doar local in zonele deal si de munte si pe arii restranse in celelalte regiuni. Totuşi, temperaturile raman apropiate de mediile multinauale ale perioadei, cu maxime care in general nu trec de 31-32 grade.

ADVERTISEMENT

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!