News

Violență extremă în Alba. Bărbat de 65 de ani, tâlhărit în propria locuință de doi tineri. Ce au furat de la bătrân

Tâlhărie în județul Alba. Un bărbat de 65 de ani din localitatea Ighiu a fost atacat în propria locuință de doi tineri. Ce au furat de la bătrân după ce l-au lovit cu cruzime.
05.05.2022 | 21:32
Violenta extrema in Alba Barbat de 65 de ani talharit in propria locuinta de doi tineri Ce au furat de la batran
Bărbat de 65 de ani din Alba, bătut crunt de doi tineri Ce au reușit să fure de la bătrân. Sursa foto (ilustrativ): presasm.ro
ADVERTISEMENT

Incident grav raportat la începutul acestei săptămâni în județul Alba. Un bărbat de 65 a fost atacat și tâlhărit în propria locuință.

Bărbat de 65 de ani din Alba, bătut crunt de doi tineri Ce au reușit să fure de la bătrân

Tâlhăria a avut loc în comuna Ighiu. Marți, 3 mai, doi tineri au intrat peste un bărbat în casă și l-au bătut pentru a-i fura banii sau bunurile din casă.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, cei doi atacatori, care provin din Cugir, au premeditat totul. Astfel, înainte să intre peste bărbatul din Ighiu și-au pus cagule pentru a avea fața acoperită.

Odată intrați în locuința bărbatului, cei doi au început să-l agreseze pe vârstnic. L-au lovit cu pumnii în față și l-au strâns de gât pentru a le spune unde își ține bunurile.

ADVERTISEMENT

Acțiunea tinerilor nu le-a adus prea mari succese. Singurele bunuri pe care le-au putut fura au fost două telefoane mobile în valoare de 700 de lei.

În schimb, aceștia s-au ales cu mari probleme de ordin penal. Astfel, la scurt timp după ce l-au tâlhărit pe bărbat, aceștia au fost identificați de polițiști și plasați în arest preventiv. Pe 3 mai, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis începerea judecății pentru tâlhărie.

ADVERTISEMENT

Cine sunt cei doi tineri care l-au atacat pe bărbat

Infractorii din Ighiu au vârste de 19 și 23 de ani. Conform fişelor de cazier judiciar, rezultă că aceștia nu se află la prima activitate în afara legii.

Publicația Alba24 scrie că tânărul de 19 ani a fost cercetat și trimis în judecată într-un alt dosar penal pentru infracțiuni contra patrimoniului săvârșite în minorat.

ADVERTISEMENT

În ceea ce-l privește pe colegul său din atacul de la Ighiu, acesta a săvârșit prezenta fapta în stare de recidivă postexecutorie, după considerarea ca executată a unei pedepse de 2 ani și o lună închisoare, definitivă la data de 12 februarie 2020.

Acesta a fost cercetat și trimis în judecată într-un alt dosar penal, la data de 3 iunie 2021, pentru săvârșirea unor infracțiuni contra patrimoniului.

ADVERTISEMENT