News

Bătaie într-un local din Botoșani, în a doua zi de Paști. Patru tineri au fost reținuți, după ce au atacat cu arme albe mai multe persoane

Bătaie într-un local din Botoșani, în a doua zi de Paști. Patru tineri au intrat în încăpere și au atacat cu arme albe mai multe persoane. Poliția i-a reținut.
26.04.2022 | 13:01
Bataie intrun local din Botosani in a doua zi de Pasti Patru tineri au fost retinuti dupa ce au atacat cu arme albe mai multe persoane
Patru tineri din Botoșani, reținuți de poliție după ce au provocat un scandal într-un bar. Sursa foto: Facebook Monitorul de Botoșani
ADVERTISEMENT

A fost scandal în a doua zi de Paști, într-un bar din Botoșani. Patru tineri au intrat în local și au atacat cu arme albe mai multe persoane. Nu a durat mult până să înceapă o bătaie crâncenă.

Patru tineri din Botoșani, reținuți de poliție, după ce au atacat cu arme albe mai multe persoane într-un bar

Totul a avut loc în comuna Avrămeni. În zonă s-au deplasat oamenii legii, în urma unui apel la 112, și i-au reținut pe tinerii cu vârste între 20 și 37 de ani.

ADVERTISEMENT

Unele persoane atacate s-au ales cu răni și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Atacatorii au fost duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.

S-a demarat o anchetă în acest caz

Pe numele lor s-au deschis dosare penale. De asemenea, s-a demarat și o anchetă în acest caz pentru a se stabili cu precizie cum s-a produs tot scandalul.

ADVERTISEMENT

”Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 24 aprilie 2022, patru tineri, cu vârstele cuprinse între 37 şi 20 de ani, din comuna Avrămeni, în timp ce se aflau intr-un local public din aceeaşi localitate, având asupra lor arme albe, au ameninţat persoanele din interior cu acte de violenţă.

În acelaşi context şi-au aplicat lovituri reciproc, provocându-şi leziuni şi tulburând ordinea şi liniştea publică”, au transmis oamenii legii într-un comunicat de presă, citat de News.ro

ADVERTISEMENT

Bătaie la masa de Paști, între două familii din Argeș

Tot în a doua zi de Paști, două familii din Argeș s-au luat la bătaie. S-a întâmplat duminică după amiază, în localitatea Pietroşani.

Cele două familii era învecinate și s-au adunat la o masă specifică sărbătorii, în aer liber. La un moment dat, situația a scăpat de sub control.

ADVERTISEMENT

Unul dintre bărbați s-a îmbătat și a lovit câțiva dintre membri. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au aplanat conflictul.

ADVERTISEMENT
Tags: