News

Virgil Ianțu intră în politică? Vedeta TV a fost curtată de mai multe partide

17.01.2021 | 10:01
Virgil Iantu intra in politica Vedeta TV a fost curtata de mai multe partide
ADVERTISEMENT

Virgil Ianțu a fost invitat de mai multe partide pentru a intra în politică. Vedeta TV a dezvăluit motivele care l-ar determina să facă acest pas.

Prezent la Digi 24, în emisiunea “La cină”, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, cunoscutul om de televiziune a vorbit despre faptul că i ”s-a propus în mai multe rânduri” să se alăture unor campanii sau chiar unor partide.

ADVERTISEMENT

Vedetă TV, cântăreţ şi, uneori, actor, Ianțu este cunoscut pentru emisiunile „Vrei să fii miliardar?”,„Copiii spun lucruri trăsnite”, dar și pentru emisiunea-concurs de la TVR, „Câştigă România”.

Virgil Ianțu a fost curtat pentru a intra în politică. ”La noi nu există doctrină”

“Mi s-a propus în mai multe rânduri să mă alătur unor campanii sau chiar unor partide. Aș face asta prin fapte. Dacă aș întâlni un mediu în care văd că se fac lucruri, nu doar se spun lucruri. Nu-mi place să apar, pur și simplu, gata, m-am înscris într-un partid.

ADVERTISEMENT

Că ce? Hai să văd eu că partidele respective sau oamenii respectivi vor să facă treabă, pentru că la noi nu există doctrină…”, a spus Ianțu.

Virgil Ianțu a fost infectat anul trecut cu Covid-19, iar, după ce s-a vindecat, prezentatorul tv s-a dus la centrul de transfuzii sanguine pentru a dona plasmă hiperimună, care ajută la recuperarea celor bolnavi.

ADVERTISEMENT

„Dacă e să alegeți să faceți cea mai mică faptă bună, fără efort mare ci doar câteva ore libere, atunci va rog să faceți un drum să donați sânge sau plasmă, în cazul în care ați fost pozitivi. Cu o donație de plasmă puteți salva trei vieți. Iar cei cu grupa de sânge rară, cum se pare că am eu, RH Negativ, cu atât mai mult. E nevoie mare și de una și de alta, așa că vă rog, nu stați pe gânduri”, a scris la acea vreme pe pagina sa de Facebook.

Recent, a publicat pe contul de Instagram imagini din Maldive. Prezentatorul de televiziune a fost împreună cu familia sa.

ADVERTISEMENT

Mai multe poze au fost făcute publice pe rețelele de socializare atât de el, cât și de fiica sa, Jasmina.

ADVERTISEMENT
Tags: