Sport

Vivi Răchită a anticipat plecarea lui Petev de la Universitatea Craiova! I-a spus lui Mihai Rotaru în 2023 cât va dura mandatul bulgarului

Vivi Răchită a anticipat plecarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova. Specialistul FANATIK i-a spus lui Mihai Rotaru în 2023 cât va dura mandatul antrenorului bulgar.
10.04.2024 | 16:40
Vivi Rachita a anticipat plecarea lui Petev de la Universitatea Craiova Ia spus lui Mihai Rotaru in 2023 cat va dura mandatul bulgarului
Vivi Răchită a anticipat plecarea lui Petev de la Universitatea Craiova! I-a spus lui Mihai Rotaru în 2023 cât va dura mandatul bulgarului. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mandatul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova s-a încheiat, iar Vivi Răchită a știut când va pleca antrenorului bulgar încă de la prezentarea oficială. Specialistul FANATIK a împărțit vestiarul cu tehnicianul din țara vecină la Litex Loveci.

Vivi Răchită a anticipat plecarea lui Petev de la Universitatea Craiova! I-a spus lui Mihai Rotaru cât va dura mandatul bulgarului

Ivaylo Petev și Universitatea Craiova au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Tehnicianul bulgar a stat la gruparea din Cetatea Băniei 155 de zile, iar rezultatele nu au fost pe măsura așteptărilor.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită nu s-a arătat impresionat de Ivaylo Petev încă de la instalarea în funcție la Universitatea Craiova și a anticipat când va pleca din Bănie. Antrenorul bulgar a fost un motiv de polemică între Mihai Rotaru și specialistul FANATIK într-o ediție a emisiunii din luna noiembrie 2023.

Coleg cu Ivaylo Petev la Litex Loveci, Vivi Răchită a anticipat corect durata mandatului său la Universitatea Craiova, chiar la scurt timp după prezentarea oficială. Specialistul FANATIK a spus că antrenorul bulgar va sta în Bănie până în luna aprilie, așa cum s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

Mihai, vreau să-ți spun și eu ceva… În aprilie-mai, intri din nou în emisiune și ne spui ce antrenor o să pui. Îl cunosc exact, știu cine este Ivaylo Petev… Mă pricep la oameni… Și te cunosc foarte bine, știu cum analizezi și jucătorii…

Dacă l-ai luat pe Ivaylo Petev doar după CV… În ultimii zece ani, de când a plecat de la Ludogoreț, a lucrat la nouă echipe. Niciodată nu a stat mai mult de un an”, spunea Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Oficialii CS Universitatea Craiova au rămași surprinși de plecarea lui Petev: „Nu era momentul”

Pavel Badea s-a declarat surprins când a aflat despre plecarea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova. Oficialul din Cetatea Băniei este de părere că o astfel de schimbare nu trebuia să se producă până la sfârșitul sezonului.

„Vă rog să mă credeți, nu știam. Chiar vorbisem zilele trecute despre acest aspect și nu era luat în calcul. Chiar patronul a declarat că nu are intenția asta… Să sperăm că decizia luată de management este de bun augur pentru ultimele șapte pe care le mai avem de disputat, având în vedere obiectivul de a participa în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, nu era momentul unei schimbări! Ești în fază finală a unei competiții în care ai un obiectiv important (n.r. play-off-ul Superligii), ești în continuare în obiectiv, decizia luată poate prejudicia obiectivul principal.

Dar mai multe informații vă poate da cel care se ocupă de managementul echipei, de tot ceea ce se întâmplă în club, domnul Rotaru. El centrează, el driblează, el finalizează, este și președinte, și director sportiv, și patron. El are toate responsbilitățile și atribuțiilor funcțiilor de conducere din cadrul echipei ”, a spus Badea, conform gsp.ro.

Ivaylo Petev, MOTIV DE CEARTA! Mihai Rotaru - Vivi Rachita S-AU INCINS IN DIRECT

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: „1,85” este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța