Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ivaylo Petev, motiv de polemică între Mihai Rotaru și Vivi Răchită: „Vorbește cu Dzeko de el” / „În primăvară pui pe altul”

Mihai Rotaru și Vivi Răchită s-au contrat în direct la Fanatik SuperLiga după anunțul patronului Universității Craiova că bulgarul Ivaylo Petev va fi noul antrenor al echipei.
05.11.2023 | 17:53
Ivaylo Petev motiv de polemica intre Mihai Rotaru si Vivi Rachita Vorbeste cu Dzeko de el  In primavara pui pe altul
Mihai Rotaru și Vivi Răchită s-au contrat în direct din cauza bulgarului Ivaylo Petev. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Egalul 1-1 pe teren propriu cu rivala FC U Craiova în derby-ul Olteniei a fost ultimul meci pe banca Universității pentru Corneliu Papură, care se ocupase de echipă după plecarea lui Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită. De săptămâna viitoare, noul tehnician al grupării patronate de Mihai Rotaru va fi bulgarul Ivaylor Petev, care și-a urmărit din tribune noii elevi la meciul de sâmbătă seara.

Contre în direct între Mihai Rotaru și Vivi Răchită pe tema Ivaylo Petev: „În aprilie anunți alt antrenor!”

Anunțul numirii bulgarului Ivaylo Petev ca antrenor principal la Universitatea Craiova a fost făcut de Mihai Rotaru în direct și în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul clubului oltean a precizat că acesta va semna un contract pe trei ani și va avea ca obiectiv, în primul rând, reconstrucția din temelii a echipei.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Petev la Universitatea nu l-a impresionat însă pe Vivi Răchită, care a avut ocazia să lucreze cu tehnicianul bulgar pe când evolua în țara vecină, la Litex Loveci. Îl consideră un tip conflictual, care nu știe să-și apropie vestiarul, dovadă că în ultima perioadă a plecat relativ repede și cu scandal de la toate echipele pe care le-a pregătit.

„Mihai, vreau să-ți spun și eu ceva… În aprilie-mai, intri din nou în emisiune și ne spui ce antrenor o să pui. Îl cunosc exact, știu cine este Ivaylo Petev…”, și-a început Vivi Răchită dialogul cu Mihai Rotaru, pe care a încercat să-l convingă de faptul că aducerea bulgarului nu este cea mai bună variantă.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să intru în discuția asta, pentru că nu sunt persoana potrivită. Nu vreau să avem acest dialog acum”, i-a răspuns Mihai Rotaru, convins că a luat cea mai bună decizie.

Dar Răchită nu s-a lăsat și a încercat să vină cu argumente în favoarea sa: „Mă pricep la oameni… Și te cunosc foarte bine, știu cum analizezi și jucătorii… Dacă l-ai luat pe Ivaylo Petev doar după CV… În ultimii zece ani, de când a plecat de la Ludogoreț, a lucrat la nouă echipe. Niciodată nu a stat mai mult de un an.”

ADVERTISEMENT

„O secundă… Du-te și vorbește cu Dzeko la Bosnia, toate informațiile pe care le-am luat au fost mult mai ample. Nu m-am uitat pe CV și am pus un antrenor”, a răspuns ferm patronul Universității Craiova, care a lăsat să se înțeleagă faptul că Petev ar fi fost apreciat la toate echipele la care a lucrat. Inclusiv marele Edin Dzeko ar avea cuvinte de laude la adresa sa din perioada când l-a avut selecționer la naționala Bosniei, cu care a câștigat o grupă de Nations League din care a făcut parte și România.

„O să fie singurul antrenor de la Craiova care o să aibă banner împotrivă”, a încercat Răchită să pună capăt contrelor într-o tentă umoristică. Numai că răspunsul patronului oltean a fost pe măsură. „Nu, nu, singurul antrenor de la Craiova care are banner împotrivă este Papură”, a încheiat Rotaru diferendul verbal pe tema Ivaylor Petev.

ADVERTISEMENT

Vreți să fiți la curent cu cele mai noi și mai tari informații din sportul românesc? Urmăriți în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Premiera este disponibilă în după amiaza aceleiași zile, de la 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Ivaylo Petev, MOTIV DE CEARTA! Mihai Rotaru - Vivi Rachita S-AU INCINS IN DIRECT

ADVERTISEMENT