Sport

Vivi Răchită, discuție contondentă cu Gigi Becali: „M-am dus peste el să o lămuresc”

Vivi Răchită, fostul fotbalist al celor de la FCSB, a recunoscut că a avut o discuție destul de aprinsă cu Gigi Becali, pe vremea când acesta evolua la clubul din București.
17.04.2024 | 12:00
Vivi Rachita discutie contondenta cu Gigi Becali Mam dus peste el sa o lamuresc
Vivi Răchită, discuție contondentă cu Gigi Becali: „M-am dus peste el să o lămuresc”
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, fostul fotbalist al celor de la Petrolul, a recunoscut la Spotlight Superliga, emisiune care este live în fiecare zi de marți de la ora 15:00, pe site-ul FANATIK.RO, că a avut o discuție destul de aprinsă cu Gigi Becali pe vremea când acesta evolua la FCSB.

Vivi Răchită, dezvăluiri șoc despre discuția avută cu Gigi Becali: „A fost o discuție cu țipete și urlete”

Fostul fotbalist a recunoscut că a avut o discuție aprinsă cu Gigi Becali, când patronul lui FCSB, ieșise să vorbească la televizor după un meci câștigat de formația din București în preliminariile pentru grupele europene, lucru care nu i-a picat prea bine fostului jucător de la Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Eu am lucrat cu Gigi Becali, dar nu mi-a schimbat numele. Gigi Becali, după un meci în 2004, a ieșit la televizor, era în perioada după ce a plecat Pițurcă, am avut un meci cu o echipă din Serbia, ne-am calificat.

Seara, când am ajuns acasă, l-am văzut pe Gigi Becali că vorbea la televizor despre mine. Zicea că am greșit la un gol și nu voi mai juca. Mie nu-mi venea să cred.

ADVERTISEMENT

A doua zi, nu m-am dus direct la antrenament, m-am dus direct la el, la birou. Când am intrat, am avut o discuție foarte contondentă cu Gigi Becali, este alt om față-n față de cum este la televizor.

Mi-am susținut punctul de vedere foarte tare ca să zic așa, am urlat la dânsul”, a declarat Vivi Răchită la Spotlight Superliga.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită: „Gigi Becali mi-a dat dreptate a doua zi”

Vivi Răchită, analistul de la Spotlight Superliga, a recunoscut că patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, i-a dat dreptate când au avut discuția de a doua zi, după ce patronul vorbise la televizor despre fostul jucător al formației din București.

„Aveam 34 de ani și eram a doua oară venit la Steaua, prinsesem și Steaua lui Păunescu și Steaua lui Ceaușescu. Am avut norocul să prind și Steaua, asta, care a jucat cu Liverpool.

ADVERTISEMENT

M-am certat și eu cu Talpan pe subiectul Steaua, dar atunci scria Steaua vs Liverpool, nu FCSB vs Liverpool. Atunci nu eram Steaua?

În discuția cu Gigi Becali nu s-a pus problema de nicio palmă, mi-a dat dreptate, era mai liniștit a doua zi. Am mai avut discuții cu el la televizor, tot așa, cu puncte diferite de vedere, au fost și cu țipete la televizor, dar apoi a vrut să ne împăcăm. Gigi Becali nu este un om rău, dar câteodată mai sare calul”, a mai declarat Vivi Răchita la Spotlight Superliga.

Vivi Răchită, discuție contondentă cu Gigi Becali

ADVERTISEMENT