Sport

Atacantul pe care Gigi Becali îl vrea pentru Liga Campionilor n-a dat niciun gol anul acesta. Cum a reacționat când a auzit de oferta de la FCSB

Gigi Becali și-a făcut deja lista de transferuri pentru sezonul viitor, iar pe ea se află și câțiva atacanți. Iar unul dintre ei i-a răspuns oficial patronului de la FCSB.
09.04.2024 | 17:10
Atacantul pe care Gigi Becali il vrea pentru Liga Campionilor na dat niciun gol anul acesta Cum a reactionat cand a auzit de oferta de la FCSB
Gigi Becali și-a făcut deja lista de transferuri pentru sezonul viitor, iar pe ea se află și câțiva atacanți. Iar unul dintre ei i-a răspuns oficial patronului de la FCSB. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După victoria ”roș-albaștrilor” din meciul cu Universitatea Craiova, latifundiarul din Pipera a anunțat jucătorii pe care îi are în vizor pentru a-i aduce la echipă din sezonul viitor.

Ce răspuns i-a dat atacantul Denis Alibec lui Gigi Becali cu privire la un transfer la FCSB

Denis Alibec, care mai are contract până la finalul actualului sezon cu Muaither din Qatar, este una dintre țintele de transfer ale lui Gigi Becali. Atacantul nu s-a grăbit să-i dea un răspuns omului de afaceri, dar nici nu a exclus din start posibilitatea revenirii la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Vorbim după Euro de transfer!”, a declarat Denis Alibec, conform sport.ro. Atacantul a mai jucat pentru ”roș-albaștri” timp de un an și jumătate în perioada ianuarie 2017 – iulie 2018.

După amicalele naționalei României cu Irlanda de Nord și Columbia, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Mihai Stoica, l-a invitat pe Alibec să se pregătească la baza de la Berceni a liderului din SuperLiga, ținând cont de faptul că sezonul în Qatar se încheie la finalul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

”E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi. Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios. Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente”, a spus oficialul ”roș-albaștrilor”.

Alibec e fără gol marcat în 2024

Dintre cei trei atacanți țintiți de Gigi Becali pentru Liga Campionilor, varianta Denis Alibec pare relativ facilă, dar în același timp riscantă, ținând cont că jucătorul a împlinit deja 33 de ani și trece printr-o formă slabă.

ADVERTISEMENT

Alibec joacă meci de meci la Muaither, echipa care-l plătește cu 800.000 de dolari pe an, dar marchează foarte rar. Ultima dată a făcut-o în decembrie 2023, iar în total a punctat de 4 ori în campionatul Qatarului.

Nivelul la care joacă acum s-ar putea să-l coste și prezența la turneul final al Campionatului European, deși el a marcat golul victoriei cu Elveția și este unul dintre cei doi tricolori, alături de Nicolae Stanciu, care mai au în palmares o participare la Euro.

ADVERTISEMENT

Alibec a mai fost o dată la FCSB. El a fost cumpărat de Gigi Becali de la Astra Giurgiu pentru 2 milioane de euro și vândut înapoi pentru 1,4 milioane de euro. În perioada petrecută la FCSB, el a jucat 34 de meciuri și a dat 9 goluri.

Cum arată lista de transferuri a lui Gigi Becali

Patronul FCSB a dezvăluit că a început deja să contureze campania de transferuri de la vară. Primele nume apărute sunt cele ale lui Louis Munteanu și Denis Alibec, dar Becali mai are în vedere și alți jucători din SuperLiga.

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a precizat că și-ar dori să-l transfere pe Alexandru Mitriță de la Universitatea Craiova, însă a recunoscut că o astfel de mutare este greu de realizat din cauza ambițiilor lui Mihai Rotaru.

Întrebat de Horia Ivanovici dacă impresarul Florin Vulturar a plecat în Portugalia pentru a vedea un atacant care ar putea ajuta-o pe FCSB, omul de afaceri a transmis că este corectă informația și că jucătorul o să fie analizat ulterior și de staff-ul echipei.

FANATIK a aflat în exclusivitate că numele fotbalistului pe care Florin Vulturar îl urmărește în Portugalia este Rafa Mujica. Vârful are 25 de ani, este spaniol și evoluează în Arouca, ocupanta locului 7 în Primeira Liga.

Gigi Becali a mai spus la FANATIK SUPERLIGA că l-ar dori și pe Philip Otele, atacantul celor de la CFR Cluj, însă este sceptic în privința unui posibil transfer, având în vedere că ardelenii ar putea cere o sumă greu de achitat în schimbul nigerianului.

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, nu s-a arătat mirat de interesul lui Gigi Becali pentru Philip Otele și a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că este dispus să se despartă de vedeta sa pentru 6 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,15 este cota pentru „total goluri: sub 1,5” la meciul CFR Cluj - FCSB