Sport

Lista de Champions League a lui Gigi Becali, puricată de Mitică: „Dacă-l aduce, îi omoară pe toți!”

Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat lista de Champions League a lui Gigi Becali.
09.04.2024 | 09:25
Lista de Champions League a lui Gigi Becali puricata de Mitica Dacal aduce ii omoara pe toti
Lista de Champions League a lui Gigi Becali, puricată de Mitică: „Dacă-l aduce, îi omoară pe toți!”. Sursa foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a vorbit la MAX Profețiile lui Mitică, emisiune care este live în fiecare zi de luni, de la ora 13:30, despre lista de Champions League a lui Gigi Becali.

Dumitru Dragomir, sfat pentru Gigi Becali: „I-as recomanda să-l ia pe Căpățână”

Omul de afaceri, Dumitru Dragomir, i-a recomandat lui Gigi Becali, la MAX Profețiile lui Mitică, să-l cumpere pe Mihai Căpățână, jucătorul Universității Craiova, dacă vrea un fundaș dreapta de talie mare.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali are cel mai bun fundaș dreapta în prezent, pe Vali Crețu, care are o capacitate de efort ieșită din comun. În viitorii doi ani, i-aș recomanda, dacă vrea fundaș dreapta de talie mare, să-l ia pe Căpățână de la Craiova. El joacă mereu unde-l bagă aia. Ba fundaș stânga, ba dreapta.

Este unul dintre cei mai buni fotbaliști din România, ascultă la mine. Eu nu spun la nimeni ce să cumpere și ce nu, vorbesc doar ce cred eu și spun la televizor. Faptul că Vlad Chiricheș a revenit și joacă absolut excepțional, vezi ce înseamnă experiența?

ADVERTISEMENT

Nu s-a băgat la joc până nu era 100%. Are doi mijlocași în fața fundașilor centrali și FCSB ia foarte greu goluri. Amândoi se fac de talie mare, de echipă națională”, a declarat Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Dumitru Dragomir, declarație surprinzătoare în ceea ce privește lista de Champions League a lui Gigi Becali: „Nu poate să-i cumpere pe toți”

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este de părere că Gigi Becali poate să-l cumpere doar pe Denis Alibec din lista pregătită de patronul celor de la FCSB pentru Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

„Pe Denis Alibec cred că poate să-l cumpere, doar atât. Nu cred că poate sa-i cumpere pe restul. Nu se știe, chiar dacă pleacă Coman, ei nu vor juca cu Manchester United, au șansă să ajungă în grupe.

Coman, oriunde s-ar duce va juca. A lucrat, are o forță în picioare. Uitați, băi fotbaliștilor, lucrați picioare la sală și învățați să faceți o preluare că asta e prima regulă ca fotbalist.

ADVERTISEMENT

Eu i-as lua pe toți din lista lui Becali, dar numai Alibec poate să vină. Mai poate și acum, Denis Alibec e fotbalist. Dacă are jucători care îi pasează, îi omoară pe toți!”, a mai declarat fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

Lista de Champions League a lui Gigi Becali, puricată de Mitică

ADVERTISEMENT