Life

Viviana Sposub, tot mai deranjată de atitudinea Ralucăi Dumitru de la Bravo, ai stil: „Nu te iau peste picior”

Între Viviana Sposub și Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil există tot mai multă tensiune. După ce s-a rupt alianța dintre cele două, Viviana se simte acum atacată de fotomodel.
07.01.2022 | 14:30
Viviana Sposub tot mai deranjata de atitudinea Ralucai Dumitru de la Bravo ai stil Nu te iau peste picior
Raluca Dumitru și Viviana Sposub, concurente la Bravo, ai stil Celebrities. Capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub nu mai suportă remarcile și glumele pe care le face Raluca Dumitru la adresa ei. Cele două participante în concursul de modă de la Kanal D, cândva aliate, au ajuns să își reproșeze acum până și cele mai mici gesturi pe care le interpretează ca pe atacuri la persoană.

În ediția care va fi difuzată pe 7 ianuarie, Viviana nu va mai răbda și va spune tot ce are pe suflet cu privire la manechin.

ADVERTISEMENT

Iubita lui George Burcea o atenționează în același timp pe Raluca, zicându-i că poate să îi facă față, căci nu este prima concurentă care face mișto de ea în platou.

Viviana Sposub și Raluca Dumitru de la Bravo, ai stil se înțeapă tot mai des

„Nu ar fi singura fată din competiție care m-ar lua peste picior”, spune Viviana Sposub referindu-se la Raluca Dumitru.

ADVERTISEMENT

„Dar nu te iau peste picior”, se apără imediat Raluca, realizând că anumite remarci, făcute chiar și în glumă, sunt luate cu totul diferit de Vivi.

„Ea a declarat că renunță la alianță”, a ținut să completeze Viviana. Ruxi i-a atras atenția acesteia spunându-i că Raluca nu a renunțat astfel la ea, chiar dacă nu își mai dorește să facă alianțe pentru concurs.

ADVERTISEMENT

Ruxi remarcă, totodată, că Viviana și Raluca nu au fost prietene niciodată, fapt pentru care i se par deplasate plângerile pe care le face fosta asistentă de televiziune.

O altă concurentă despre care se va vorbi destul de mult și în ediția din 7 ianuarie este Bella Santiago. Cu două gale câștigate până acum, filipineza a reușit să devină o reală amenințare pentru fete.

ADVERTISEMENT

Ruxi, deranjată de cât de mult e ridicată în slăvi Bella Santiago

Ruxi s-a arătat puțin ofuscată de tam-tam-ul care se face în jurul fostei câștigătoare X Factor România, după ce a spus că a luat un premiu important la un concurs în Taiwan, printre altele.

„Dacă a câștigat și în Taiwan un premiu, gata, stingeți lumina. Îi dăm premiul, mergem acasă, consumăm lumina degeaba”, a comentat Ruxi despre Bella Santiago în culise, enervată de cât este de lăudată.

Show-ul Bravo, ai stil Celebrities este difuzat de miercuri până vineri de la ora 22:30 la Kanal D. Gala eliminatorie are loc în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20:00. Show-ul de la Kanal D se află la cel de-al 7-lea sezon.

ADVERTISEMENT