Sport

Vlad Chiricheș, eliminare stupidă în Nordsjaelland – FCSB! Intervenție imprudentă

Vlad Chiricheș a fost eliminat după o intervenție stupidă în a doua parte a confruntării din Danemarca dintre Nordsjaelland și FCSB.
17.08.2023 | 21:28
Vlad Chiriches eliminare stupida in Nordsjaelland  FCSB Interventie imprudenta
Vlad Chiricheș, eliminare stupidă în Nordsjaelland - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul vicecampioanei României avea un cartonaș galben primit în prima repriză, iar pe un contraatac al danezilor l-a faultat clar pe Mohamed Diomande, primind al doilea cartonaș galben, deși Joyskim Dawa se repliase și părea că poate rezolva faza fără să comită un fault.

Vlad Chiricheș, eliminare stupidă în Nordsjaelland – FCSB

Vlad Chiricheș a fost eliminat stupid în duelul dintre Nordsjaelland și FCSB, după o intervenție imprudentă asupra lui Mohamed Diomande, chiar dacă Joyskim Dawa venise pentru a-l opri pe fotbalistul danezilor. Primul cartonaș galben primit de Chiricheș a venit după ce a protestat în urma unei decizii luate de arbitru în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Eliminarea a venit în minutul 62, aproape cum s-a întâmplat în partida tur, când Nagalo, fundașul central al danezilor, a fost eliminat, tot pentru că a primit două cartonașe galbene, în minutul 60.

Atunci, FCSB nu a reușit să profite de omul în plus și nu a reușit să trimită niciun șut pe spațiul porții lui Nordsjaelland, în timp ce danezii au lovit bara transversală în urma execuției unei lovituri libere.

ADVERTISEMENT

Chiricheș, unul dintre remarcații lui Gigi Becali în partida tur

Vlad Chiricheș a fost unul dintre remarcații lui Gigi Becali după meciul tur cu Nordsjaelland, scor 0-0, având mai multe intervenții bune și ținând linia defensivă foarte bine.

Patronul vicecampioanei României a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Vlad Chiricheș a fost „imperial”, împreună cu Alexandru Pantea: Chiricheș a fost monumental.

ADVERTISEMENT

A ținut toată apărarea, dacă nu era Chiricheș, era greu. Și Dawa mi-a plăcut, da. La nivelul lui, i-a trebuit un timp de acomodare, dar o să vedeți că o să fie la fiecare meci din ce în ce mai bun. 

„Vreau să ajungem în grupele Conference League și să simt din nou plăcerea de a juca în cupele europene. Mă simt bine cu băieții, un grup frumos, puternic, valoros.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc să îmi aduc aportul aici cât de mult pot, cu experiența mea și să ajut echipa să obțină tot ce își propune”, spunea și Vlad Chiricheș, la finalul meciului tur cu Nordsjaelland.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT