Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cuvântul cu care Gigi Becali a caracterizat jocul lui Chiricheș cu danezii

FCSB a remizat cu Nordsjaelland, în primul meci al dublei din turul trei preliminar al Conference League.
11.08.2023 | 14:14
Cuvantul cu care Gigi Becali a caracterizat jocul lui Chiriches cu danezii
Vlad Chiricheș este remarcatul lui Gigi Becali după meciul co Nordsjaelland. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Calificarea se va decide în Danemarca. Pe Ghencea, în fața a 27.000 de oameni, FCSB nu a tras șut pe poartă. Cu toate acestea, Gigi Becali a fost convins de jocul echipei sale.

Becali, fascinat de Vlad Chiricheș

Gigi Becali a fost încântat de cum s-a descurcat cuplul de fundași centrali la meciul cu Nordsjaelland. Patronul de la FCSB spune că Vlad Chiricheș a făcut un meci foarte bun, fiind la nivelul care l-a făcut remarcat în fotbalul mare.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB spune că fundașul va deveni mai bun de la meci la meci și crede că a avut nevoie de o scurtă perioadă de acomodare, înainte să demonstreze de ce este în stare pe teren.

Chiricheș a fost monumental. A ținut toată apărarea, dacă nu era Chiricheș, era greu. Și Dawa, da. L-a nivelul lui, i-a trebuit un timp, dar o să vedeți că o să fie la fiecare meci din ce în ce mai bun”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Chiricheș vrea să o ducă pe FCSB în grupele Conference League

Vlad Chiricheș a revenit la FCSB cu un singur gând: să meargă alături de echipă în grupele Conference League. Înaintea meciului cu Nordsjaelland, acesta a spus că vrea să retrăiască sentimentele primite de un joc într-o cupă europeană.

Vreau să ajungem în grupele Conference League și să simt din nou plăcerea de a juca în cupele europene. Mă simt bine cu băieții, un grup frumos, puternic, valoros. Îmi doresc să îmi aduc aportul aici cât de mult pot, cu experiența mea”, a spus Vlad Chiricheș, conform sport.ro.

ADVERTISEMENT

Venirea lui Chiricheș la FCSB îi blochează pe Ngezana și Haruț

Venirea lui Vlad Chiricheș la FCSB face ca Denis Haruț și Siyanbonga Ngezana să aibe șanse mici să se mai impună la FCSB. Haruț era văzut titular, alături de Dawa, după un cantonament foarte bun făcut în Țările de Jos. Din păcate pentru el, rămâne fotbalistul de sacrificiu la FCSB.

Anul trecut, eclipsat de cuplul Tamm-Dawa, acesta a jucat doar 16 partide, cu un total de 996 de minute, deși nu a făcut gafe majore. În playoff-ul trecut, când FCSB a avut alți trei fundași centrali apți: Cristea, Tamm și Dawa, Haruț a jucat un singur meci.

ADVERTISEMENT

Într-o situație similară se află și Ngezana. Sud-africanul nu a debutat încă la FCSB și are șanse mici să devină titular la echipa lui Gigi Becali, mai ales în meciurile cu miză.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Youtube și Facebook, de la ora 17:00.

ADVERTISEMENT