Sport

Vlad Chiricheș, un nou moment exemplar! I-a surprins pe toți după CFR Cluj – FCSB 0-1. Video

FCSB are 13 puncte peste următoarele clasate în Superliga, după victoria de la CFR Cluj, scor 1-0.
14.04.2024 | 23:34
Vlad Chiriches un nou moment exemplar Ia surprins pe toti dupa CFR Cluj  FCSB 01 Video
Vlad Chiricheș, un nou moment exemplar! I-a surprins pe toți după CFR Cluj - FCSB 0-1 // Foto Sportpictures
ADVERTISEMENT

FCSB a învins în deplasare CFR Cluj, scor 1-0, și se poate considera deja noua campioană a României după o pauză de 9 ani. Ultimul titlu a fost câștigat cu Costel Gâlcă la timonă.

Vlad Chiricheș, un nou moment exemplar! I-a surprins pe toți după CFR Cluj – FCSB 0-1

Pentru al treilea meci consecutiv, Vlad Chiricheș a surprins audiența. Atât pe parcursul celor 90 de minute, dar și după fluierul final al arbitrului.

ADVERTISEMENT

Acum, după jocul dintre CFR Cluj și FCSB, scor 0-1, fundașul central în vârstă de 34 de ani a ieșit la o jumătate de oră de alergare ușoară în jurul terenului. Motivul? Chiricheș vrea să facă acumulare fizică, după perioada de pauza cauzată de accidentare.

Chiar dacă sezonul este pe final și FCSB se poate considera deja campioană, Vlad Chiricheș trage tare în continuare pentru a prinde un loc în lotul naționalei României pentru EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK prezenți la meciul dintre CFR Cluj și FCSB l-au surprins pe Chiricheș cum a alergat mai bine de jumătate de oră după fluierul final al lui Colțescu.

Chiricheș a continuat alergările și după finalul meciului CFR Cluj - FCSB

Mihai Stoica îl vede deja pe Chiricheș la națională!

Mihai Stoica, președintele Consiliului Administrativ de la FCSB, este sigur că Vlad Chiricheș va fi în lotul României la Campionatul European din Germania.

ADVERTISEMENT

„În 9 meciuri va bifa 90 de minute și eu cred că va fi la Euro. Știu cât de mult îl apreciază Edi”, a spus Mihai Stoica, la emisiunea Sport Report, de la Orange Sport.

„Cumva după ce m-am operat, mi-am trasat două obiective mari. E important acum să revin, să joc şi sper la final să pot spune că le-am îndeplinit. Nu mă ascund că îmi doresc să joc la naţională, e important să revin acum şi să joc restul meciurilor, apoi vedem ce decizie se va lua.

ADVERTISEMENT

Din câte îmi aduc aminte, în perioada 2016 nici eu nu jucam foarte mult la echipa de club, dar la turneul final m-am simţit ca şi cum aş fi jucat. Cred că ideea de prezenţă la un Campionat European îţi dă suflu, îţi dă împlinire şi te ajută să dai tot ce ai mai bun în momentul ăla”, a spus Vlad Chiricheș, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT