Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Motivele pentru care Vlad Chiricheș ar trebui convocat de Edi Iordănescu la EURO 2024: „Poate fi prima rezervă”

Vlad Chiricheș poate fi o soluție pentru Edi Iordănescu la EURO 2024, având în vedere că fundașul central a revenit în lotul FCSB-ului și a avut prestații consistente.
13.04.2024 | 21:26
Motivele pentru care Vlad Chiriches ar trebui convocat de Edi Iordanescu la EURO 2024 Poate fi prima rezerva
Vlad Chiricheș, o soluție viabilă pentru Edi Iordănescu la EURO 2024 / Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Florin Vulturar a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a discutat despre multiple subiecte, printre care și Vlad Chiricheș. Agentul a spus că Vlad Chiricheș poate fi o soluție viabilă pentru Edi Iordănescu în privința EURO 2024.

Vlad Chiricheș ar fi rezervă de lux la EURO 2024

Florin Vulturar a fost invitat de Cristi Coste la o discuție privindu-l pe Vlad Chiricheș (34 de ani), jucător important în trecutul naționalei. Fundașul central, conform impresarului, poate fi o soluție foarte bună pentru Edi Iordănescu, dar ca rezervă pentru cuplul Burcă-Drăgușin.

ADVERTISEMENT

Caracterul de lider al jucătorului de la FCSB ar fi un atuu care l-ar putea propulsa în lotul pentru EURO. Florin Vulturar a spus că dacă va juca toate meciurile rămase în acest sezon, Chiricheș va fi o dilema mare pentru lotul final.

„E un jucător de care ai nevoie acolo pentru vestiar. Un jucător ce poate să țină vestiarul, dacă va juca până la finalul campionatului. Problema e că a fost accidentat foarte mult.

ADVERTISEMENT

Dacă va juca toate meciurile până la finalul campionatului (n.r. poate fi convocat).. Cu siguranță de jucat le va juca foarte bine, e un jucător cu experiență mare.

Mai sunt meciuri și în campionatul României, și în afară. Se poate întâmplă orice. Se accidentează un jucător, cu cine (n.r. înlocuiești pe Burcă sau Drăgușin)? Nu ai cu cine, e acolo în primii 5-6 ca variante. O să mai fie 2-3 probabil rezerve. Poate fi prima rezervă, dacă se accidentează cineva.“, a spus Florin Vulturar la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Continuă Vlad Chiricheș la FCSB?

Florin Vulturar a fost întrebat de Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, care poate fi văzută live pe website lunea, marțea și vinerea, de la 10:30, dacă fundașul continuă la FCSB.

Impresarul a spus că deocamdată nu sunt discuții despre prelungire, iar staff-ul FCSB-ului are ultimul cuvânt. Florin Vulturar a spus că Vlad Chiricheș este esențial unui vestiar „greu“ ca al clubului lui Becali, cu multe vedete.

ADVERTISEMENT

„Nu știu (n.r. dacă va continua). Nu pot să va răspund la această întrebare. Staff-ul știe cel mai bine. Un jucător care dacă nu e accidentat e un jucător cu mare experiență, un lider. Ai nevoie la un vestiar că al FCSB-ului.“, a mai adăugat impresarul în dialog cu Cristi Coste.

Florin Vulturar a discutat despre mai multe subiecte importante

ADVERTISEMENT