Sport

CFR Cluj – FCSB 0-1, în etapa a 4-a din play-off în SuperLiga. FCSB se duce la 13 puncte distanță de locul 2. Cum arată clasamentul

Vezi aici cele mai importante faze video din CFR Cluj - FCSB. Partida s-a disputat duminică, 14 aprilie și a contat pentru etapa a 4-a din play-off în SuperLiga.
14.04.2024 | 19:18
CFR Cluj  FCSB 01 in etapa a 4a din playoff in SuperLiga FCSB se duce la 13 puncte distanta de locul 2 Cum arata clasamentul
CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00. Florinel Coman și colegii săi vor să continue marșul triumfal către primul titlu după 9 ani.
ADVERTISEMENT
14-04-2024
16:21

CFR Cluj - FCSB 0-1 (Coman 16)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE VIDEO ALE MECIULUI. 

Clasament Play-off SuperLiga

clasament play-off SuperLiga

Final de meci! 

Min 76: Coman are ocazia de a face dubla, dar șututl său este apărat de același Sava. 

Min. 75: Darius Olaru își face excelent o minge la marginea careului, apoi șutează. Sava scoate incredibil de lângă bară. 

Min. 73: Bîrligea se încurcă în propriul dribling și ratează o șansă uriașă de egalare. 

Pauză! 

Min. 15: GOOOL FCSB! 0-1. Florinel Coman deschide scorul cu o super execuție din lovitură liberă! 

Min. 10: Adrian Șut trimite în bară!

Min. 1: A început partida.

Echipele de start la meciul CFR Cluj – FCSB.

  • CFR Cluj: Sava – Manea, M. Ilie, Boben, Abeid – Muhar, Keita, Avounou – Deac, Bîrligea, Otele. Rezerve: Hindrich, Bălgrădean – Camora, Mogoș, Kresic, Aussi, R. Filip, Fica, El Kaddouri, Serebe, Michael. Antrenor: Francisc Dican.
  • FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Chiricheș, Radunovic – Lixandru, Șut, Olaru – Oct. Popescu, Miculescu, Fl. Coman. Rezerve: Udrea, Vlad – Dawa, Haruț, Pandele, Antwi, Alhassan, Radaslavescu. Antrenor: Elias Charalambous.

CFR Cluj – FCSB este meciul care poate să o facă pe formația roș-albastră aproape sigură de câștigarea titlului. Foști campioni de cinci ori la rând, ardelenii nu traversează o perioadă foarte bună, însă promit să joace tare contra bucureștenilor.

CFR Cluj – FCSB, live video online, în etapa a 4-a din play-off în SuperLiga

Rămasă fără antrenorul Adrian Mutu, care și-a dat demisia după înfrângerea umilitoare din Cupa României Betano, CFR Cluj pare în revenire de formă. Ardelenii s-au impus cu 4-1 pe terenul celor de la Rapid, însă în această etapă vor avea o misiune mult mai dificilă.

ADVERTISEMENT

În Gruia vine FCSB, echipa care are un parcurs fantastic în play-off. Echipa antrenată de Elias Charalambous a început runda a patra de la o distanță de 10 puncte față de locul secund. Acesta era ocupat chiar de către ardeleni. Cu un succes, roș-albaștrii se pot distanța și mai mult în cursa lor către titlu.

Pentru CFR Cluj, finalul de sezon este unul de la care ardelenii așteaptă o clasare măcar pe locul secund. Aceasta le-ar asigura calificarea în preliminariile UEFA Conference League. O astfel de reușită ar fi apreciată și de fostul și probabil viitorul tehnician al ardelenilor, Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida CFR Cluj – FCSB

Meciul care se va disputa pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu va fi transmis pe canalele principale ale difuzorilor SuperLigii. Partida se vede pe Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1.

Duelul poate fi urmărit și pe FANATIK.ro, în format LIVE VIDEO. Aici puteți găsi cele mai proaspete informații despre partida din Gruia, dar și clasamentul actualizat.

ADVERTISEMENT

Program și clasament play-off SuperLiga, etapa a 4-a

Etapa a 4-a din play-off-ul SuperLigii programează, ca de obicei, trei meciuri. Surprinzător, nicio partidă nu se joacă sâmbătă, pentru că Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe va avea loc luni.

Vineri, 12 aprilie

  • ora 20:30 Universitatea Craiova – Farul

Duminică, 14 aprilie

  • ora 21:00 CFR Cluj – FCSB (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Luni, 15 aprilie

  • ora 20:30 Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Clasament play-off SuperLiga

clasament play off superliga etapa 4

Cote pariuri la meciul CFR Cluj – FCSB

În ciuda poziției din clasament, FCSB nu este favorita bookmakerilor pentru meciul de la Cluj. CFR are 2,50 la victorie, remiza este cotată cu 3,20, iar 2 solist are cota 3,00.

ADVERTISEMENT

În ultimele cinci meciuri disputate între cele două echipe, nu s-au marcat niciodată mai mult de două goluri. Cota pentru “sub 2,5 goluri“ în partida de duminică este 1,78, în vreme ce cota pentru “peste 2,5 goluri“ este 2,10.

Meciul din Gruia va fi condus la centru de Sebastian Colțescu, așa cum FANATIK.ro a anunțat în exclusivitate.

CFR Cluj – FCSB, live stream, 21:00, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

În sezonul regulat, FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu 1-0, în august, într-un meci disputat pe stadionul Steaua, din Ghencea. Returul s-a jucat în decembrie și s-a încheiat cu scorul de 1-1.

În etapa precedentă, roș-albaștrii au învins cu 2-0 pe Universitatea Craiova, iar CFR Cluj a bătut-o cu 4-1 pe Rapid, chiar în Giulești. FCSB are maximum de puncte în play-off, în timp ce ardelenii se pot lăuda doar cu victoria din etapa trecută.

ADVERTISEMENT