Sport

Colaborarea dintre Vlad Enăchescu și ProTV a durat doar o zi! Care a fost motivul despărțirii

Vlad Enăchescu a fost șeful departamentului sport la Pro TV doar o zi. Mandatul jurnalistului a început pe 1 decembrie și s-a încheiat a doua zi după învestire.
02.12.2021 | 14:03
Colaborarea dintre Vlad Enachescu si ProTV a durat doar o zi Care a fost motivul despartirii
ADVERTISEMENT

Pro TV și jurnalistul Vlad Enăchescu au avut una dintre cele mai scurte colaborări din istoria media din România.

Oficialii trustului Media Pro anunțau pe 17 noiembrie că fostul director de la Telekom Sport este noul șef al departamentului sport al Pro TV începând cu 1 decembrie. Colaborarea s-a încheiat abrupt a doua zi.

ADVERTISEMENT

De ce a renunțat Pro TV la colaborarea cu Vlad Enăchescu

O singură zi a durat mandatul lui Vlad Enăchescu în fruntea departamentului sport al postului Pro TV. Acesta a intrat ”în pâine” de ziua națională a României, 1 decembrie.

Azi, postul TV a remis un comunicat în care anunță că viziunile diferite ale celor două părți erau total diferite, motiv pentru care jurnalistul a fost eliberat din funcție, anunță Pagina de media.

ADVERTISEMENT

”Colaborarea cu Vlad Enăchescu s-a încheiat. Din momentul anunțului, am avut o serie de discuții mai aprofundate despre dezvoltarea conținutului programelor sportive.

Avem viziuni diferite, ca atare am decis de comun acord că este în interesul ambelor părți să nu continuăm această colaborare.

ADVERTISEMENT

Îi urăm lui Vlad mult succes pe viitor”, au transmis administratorii postului Pro TV.

La scurt timp și jurnalistul a postat pe pagina personală de Facebook același comunicat, confirmând cu această ocazie informația oferită de Pro TV.

Cartea de vizită a lui Vlad Enăchescu

Originar din Cluj-Napoca, Vlad Enăchescu s-a remarcat în ultimii ani prin activitatea pe care a derulat-o preponderent ca om de sport.

ADVERTISEMENT

A debutat în presa sportivă de tânăr, pe când avea doar 17 ani. Între 1995 – 2008 a fost angajat al TVR, comentator sportiv, iar ulterior a și condus departamentul sport din postul public de televiziune.

Doi ani, între 2008 – 2010 a fost directorul general al postului Telesport, iar în ultimii 11 ani a fost directorul general al televiziunii Sport Telekom, numită inițial Dolce Sport.

Între iunie 2019 și iunie 2020, Vlad Enăchescu a fost coordonatorul compartimentului de handbal al clubului CSM București.

Vlad Enăchescu este fiul marelui dirijor Voicu și al Eleonorei Enăchescu, fostă soprană, violonistă și profesor de voce în cadrul Universității Național de Muzică din București.

ADVERTISEMENT