Life

Vlad Gherman, adevărul despre problemele de sănătate. Cu ce afecțiune se confruntă actorul din Adela

Vlad Gherman a dezvăluit care este boala cu care se confruntă. Actorul din serialul „Adela”, de la Antena 1, a fost nevoit să consulte mai mulți medici.
12.12.2021 | 15:01
Vlad Gherman adevarul despre problemele de sanatate Cu ce afectiune se confrunta actorul din Adela
Vlad Gherman din serialul Adela, momente dificile. De ce boală suferă artistul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a spus adevărul despre problemele de sănătate, precizând că este vorba de o afecțiune pe care nu mai reușește să o țină sub control.

Rinita este boala care îl supără pe fostul iubit al actriței Cristina Ciobănașu, care de altfel l-a trimis de nenumărate ori în cabinetul doctorilor.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman este afectat frecvent de simptomele acestei boli, din acest motiv având mereu la el picături nazale.

Vlad Gherman din serialul Adela, momente dificile. De ce boală suferă artistul

Totodată, Vlad Gherman a mai punctat faptul că este alergic la părul de pisică, deși o perioadă de 9 ani a trăit cu un asemenea animal în casă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în momentul de față actorul din Adela nu mai poate sta în preajma pisicilor și cere frecvent părerile specialiștilor în domeniul medical.

„Merg la mai mulți medici pentru mai multe păreri. O să fiu client fidel, pentru că nu pot vindeca boala, doar o pot ține cub control.

ADVERTISEMENT

Sunt alergic la părul de pisică. Eu iubesc pisicile, am trăit 9 ani cu una în casă. Dar acum nu mai pot”, a mărturisit Vlad Gherman pe Instagram.

Vlad Gherman, afectat în carieră de rinita alergică

În altă ordine de idei, vedeta de la Antena 1 susține că rinita alergică i-a făcut mari probleme în carieră pentru că avea mai mereu nasul înfundat.

ADVERTISEMENT

Din această cauză Vlad Gherman nu reușește să vorbească bine sau nu este înțeles cum trebuie de cei cu care colaborează. În cariera de actor trebuie să aibă o dicție perfectă tot timpul.

„Tu ca actor trebuie să fii înțeles de telespectatori. Este mai ușor când ești actor de filme. Când ești pe scenă, este complicat.

Când ai nasul înfunfat, nu se ințelege ce vorbești. Întotdeauna la filmări am picături”, a mai spus actorul, în social media.

Vlad Gherman nu se confruntă pentru prima oară cu probleme de ordin medical. La scurt timp după despărțirea de Cristina Ciobănașu a ajuns la medic cu dureri de spate.

ADVERTISEMENT