Life

Vlad Gherman, replică dură din partea mamei sale: „Nici nu tu ești așa frumos”. Actorul din Adela, lăsat fără cuvinte

Vlad Gherman a primit o replică la care nu s-a așteptat din partea mamei sale. Discuția care a avut loc între cei doi în timp ce aflau în drum spre mare i-a amuzat pe fanii actorului din Adela.
26.06.2022 | 19:52
Vlad Gherman replica dura din partea mamei sale Nici nu tu esti asa frumos Actorul din Adela lasat fara cuvinte
Vlad Gherman, schimb de replici cu mama lui. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman a făcut publică discuția pe care o avut-o cu mama lui, amuzându-și fanii din mediul online. Actorul a primit o replică neașteptată din partea celei care i-a dat viață.

Replica primită de Vlad Gherman de la mama sa. Actorul din Adela, lăsat fără cuvinte

Vlad Gherman și Oana Moșneagu trăiesc de câteva luni o frumoasă poveste de iubire și petrec mult timp împreună. Cum filmările serialului Adela au ajuns aproape de final, cei doi actori au decis să plece într-o scurtă vacanță pe litoral, iar mama fostului iubit al Cristinei Ciobănașu i-a însoțit.

ADVERTISEMENT

În timp ce se aflau în mașină, Vlad Gherman și mama lui au fost surprinși purtând o discuție, iar actorul a primit o replică la care nu se aștepta.

@vladgherman_official Cel mai sincer răspuns pe care mi l-a dat mama vreodată😂 #fyp ♬ original sound – Vlad Gherman

Astfel, actorul din Adela a întrebat-o pe aceasta de ce nu este la fel de amuzantă ca și mama iubitei lui. Răspunsul, însă, nu a întârziat să apară.

ADVERTISEMENT

„Mămică, tu de ce nu ești așa de amuzantă ca mama Oanei?”, a fost curiozitatea actorului.

„Stai liniștit, dragă, nici tu nu ești așa de frumos ca Oana!”, i-a răspuns mama sa.

Vlad Gherman a publicat videoclipul pe Tik Tok, însoțit de descrierea, „Când mama ta are replici mai bune decât tine”.

Cum au reacționat fanii actorului atunci când au văzut imaginile?

Imaginile distribuite de Vlad Gherman pe internet au strâns peste 10.000 de aprecieri, iar în comentarii, fanii i-au mărturisit că s-au amuzat copios.

ADVERTISEMENT

„Bun răspuns, dar amândoi sunteți superbi!”, „I-a zis-o!”, sunt o parte dintre reacțiile urmăritorilor lui Vlad Gherman.

Vlad Gherman, complet îndrăgostit de iubita lui

Vlad Gherman este complet îndrăgostit de iubita lui. Actorul o admiră pe Oana Moșneagu și spune despre ea că este o femeie matură, dar plină de viață.

ADVERTISEMENT

„Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe.

A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a declarat Vlad Gherman într-un interviu acordat pentru Ok Magazine.

ADVERTISEMENT
Tags: