Life

Oana Moșneagu se declară complet îndrăgostită de Vlad Gherman! Cu ce gest a cucerit-o: „Îl iubesc foarte mult”

Oana Moșneagu a vorbit despre felul în care Vlad Gherman a făcut-o să se îndrăgostească și a oferit o scurtă descriere a partenerului său de viață, lucru făcut la rândul său și de actor.
20.06.2022 | 13:25
Oana Mosneagu se declara complet indragostita de Vlad Gherman Cu ce gest a cucerito Il iubesc foarte mult
Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cum a cucerit-o actorul. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt împreună de aproape un an de zile și se iubesc mai mult ca niciodată. De altfel, actrița a dezvăluit cum a reușit să o cucerească partenerul ei de viață.

Cu ce gest a cucerit-o Vlad Gherman pe Oana Moșneagu

Oana Moșneagu a dezvăluit care este gestul care a făcut-o să se îndrăgostească iremediabil de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Conform acesteia, Vlad Gherman este plin de calități, fiind un bărbat romantic, dar foarte harnic și gospodar în același timp.

Tocmai datorită acestor calități se întâmplă ca de multe ori Vlad Gherman să o aștepte acasă pe iubita lui cu o masă gătită.

ADVERTISEMENT

Acesta este gestul care a impresionat-o pe actriță, care are parte de această dovadă de iubire din partea lui Vlad Gherman după o zi lungă de filmare.

Șirul de mărturisiri al calităților lui Vlad Gherman nu se putea termina fără declarație de dragoste la adresa acestuia, din partea iubitei sale.

ADVERTISEMENT

“Vlad mă surprinde de multe ori, e un bărbat romantic, gospodar, harnic, generos. Se întâmplă de multe ori ca după o zi de filmare să mă aștepte cu  o masă gătită de el. Îl iubesc foarte mult”, a mărturisit aceasta, pentru Ok Magazine.

Ce calități are Oana Moșteanu. De ce o iubește Vlad Gherman

La rândul său, și Vlad Gherman a vorbit despre calitățile iubitei sale și a descris-o pe aceasta drept o femeie matură, dar plină de viață.

ADVERTISEMENT

Oana Moșneagu a trecut prin multe, deoarece a plecat de acasă de când avea o vârstă fragedă, a spus iubitul ei.

“Îmi place că e plină de viață și și-a păstrat această calitate, asta m-a și atras la ea. E prima relație pe care o am cu o femeie matură, care a trecut prin multe.

A plecat de acasă la o vârstă fragedă și și-a luat viața în propriile mâini”, a mai spus el, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT