News

”Vlad Pascu urmează să dispară în SUA sau Canada”. Cine a lansat incredibila ipoteză

E tot mai clar că părinții lui Vlad Pascu vor face orice ca tânărul să scape cu fața curată, după ce s-a drogat și a ucis doi oameni cu mașina.
16.09.2023 | 21:50
Vlad Pascu urmeaza sa dispara in SUA sau Canada Cine a lansat incredibila ipoteza
Mama lui Vlad Pascu a ajuns în arest pentru că a încercat să influențeze ancheta legată de fiul său / Colaj foto: Fanatik / Sursă foto: Octav Ganea / Inquam Photos
ADVERTISEMENT

Mama lui Vlad Pascu a ajuns în arest după ce a încercat să influențeze un martor, însă stenogramele din dosarul femeii arată un lucru și mai grav. Miruna Pascu este dispusă să facă orice pentru a-și salva copilul de pușcărie, deși realizează că acesta este vinovat.

Tatăl Robertei se teme că părinții vor încerca să-l scoată pe Vlad Pascu din țară

Rudele victimelor se tem că planul chiar ar putea să funcționeze. Mai exact, planul femeii ar fi ca Vlad să fie plasat în arest la domiciliu, de unde să se facă ”nevăzut”, după modelul atâtor condamnați celebri.

ADVERTISEMENT

Tatăl Robertei, una dintre victimele șoferului drogat, le-a transmis un mesaj extrem de dur părinților lui Vlad Pascu, după ce aceștia au fost audiați la DIICOT.

”Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebii, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou.

ADVERTISEMENT

Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când?

A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori Canada”, a spus Răzvan Dragomir, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Mesaj dur către mama șoferului drogat: ”Să înceteze cu influența”

Tatăl Robertei i-a transmis un mesaj Mirunei Pascu, pe care a rugat-o să lase justiția să-și facă treaba, fără a mai încerca s-o influențeze. Mama lui Vlad Pascu a fost reținută de procurori, pe motiv că ar fi încercat să schimbe declarația uneia din martorii din dosar.

“În urma acestor stenograme, am rugămintea către doamna Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii, cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori.

ADVERTISEMENT

De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească”, a mai declarat tatăl Robertei, în timpul unei intervenții tv.

ADVERTISEMENT