Life

Vlăduța Lupău, descoperire uimitoare în vacantă. Ce a găsit sub apă: “Ai grijă! E mortală!”

Vlăduța Lupău adoră vacanțele exotice, în locuri însorite și cu multă plajă, acolo unde recent a plecat cu partenerul ei de viață, sportivul Adrian Rus.
20.11.2021 | 12:41
Vladuta Lupau descoperire uimitoare in vacanta Ce a gasit sub apa Ai grija E mortala
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a făcut o descoperire uimitoare în concediul petrecut într-o insulă superbă din Oceanul Indian, chiar la scurt timp după ce a intrat în apă.

Frumoasa vedetă a avut parte de surpriza vieții ei, când la numai un metru de picioarele sale a observat o pisică de mare, care este considerată periculoasă.

ADVERTISEMENT

„Insist să vedeți pentru ce mi-am scufundat telefonul în apă”, a scris Vlăduța Lupău pe InstaStory, legat de momentul care i-a bucurat sufletul.

Vlăduța Lupău, moment impresionant. Ce a pățit vedeta în concediu

Îndrăgita artistă a admirat de la distanță animalul și nu a pățit nimic, dar nu același lucru se poate spune despre telefonul Vlăduței Lupău care a ajuns în apă.

ADVERTISEMENT

„Frumusețile pământului și oceanului. Apropo nu eu eram în pericol, ci telefonul”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul unei filmări de pe Instagram.

Fanii solistei au reacționat imediat. Peste 27.300 de aprecieri a strâns video-ul, dar și foarte multe mesaje. Oamenii i-au transmis numai gânduri bune.

ADVERTISEMENT

De asemenea, internauții s-au bucurat că artista nu a pățit nimic grav, asta pentru că pisica de mare are un venin în coadă cu care se apără când simte că este în pericol.

„Să nu calci pe ea, nu cumva să te atingă veninul din coadă”, „Ai grijă, e mortală”, „Te poate otrăvi cu coada ei” sau „Înțepătura este fatală”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani în social media.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă Vlăduța Lupău a reușit să salveze și telefonul mobil, care a stat câteva ore bune într-o cană cu orez. În felul acesta vedeta nu a pierdut nicio amintire.

Vlăduța Lupău, amintiri de neuitat din vacanțe. Cum reacționează fanii

Solista colectează momente frumoase și spectaculoase în fiecare vacanță pe care o petrece peste hotare, împărtășind cu fanii multe dintre acele clipe.

Așa cum se poate observa din postările pe care le face în mediul virtual internauții, cât și alte vedete sunt uneori invidioase pe cele simțite sau realizate de interpretă.

„Sincer? Simt un pic de invidieeeee”, este mesajul lăsat de cântăreața Andreea Bănică, pe Instagram.

ADVERTISEMENT