Life

Vlăduța Lupău este însărcinată din nou. Artista e în culmea fericirii: ”Ce mare binecuvântare!”

Vlăduța Lupău este însărcinată din nou. Artista a făcut anunțul în urmă cu puțin timp și se pare că e în culmea fericirii.
23.03.2024 | 21:22
Vladuta Lupau este insarcinata din nou Artista e in culmea fericirii Ce mare binecuvantare
Vlăduța Lupău este însărcinată din nou. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este însărcinată din nou. Artista a publicat deja o imagine pe contul personal de socializare, în care burtica este destul de vizibilă. Se pare că aceasta este în culmea fericirii.

Vlăduța Lupău este însărcinată din nou

Vlăduța Lupău este însărcinată din nou și se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil. Într-o postare pe contul personal de Instagram, aceasta le-a dat marea veste urmăritorilor ei.

ADVERTISEMENT

Artista a publicat o imagine alături de soțul ei, Adi Rus, dar și alături de fiul său, Iair. În imagine putem observa burtica vizibilă. Vlăduța Lupău nu a spus dacă va avea fată sau băiat, însă cert este că e mai fericită ca oricând.

În postare, artista spune că toate rugăciunile sale au fost ascultate. Totodată, fiul ei a fost binecuvântat și nu va rămâne singur pe lume, având un partener ”loial și sincer” pe viață.

ADVERTISEMENT

„O ființă mică… o să mă strige “mămică”. O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!”, a scris artista pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT

Promisiunea făcută de artistă

Vlăduța Lupău, care este însărcinată din nou, mai adaugă că atât ea cât și Adi Rus, dar și fiul celor doi, Iair, așteaptă cu nerăbdare noul membru al familiei. Totodată, aceasta i-a făcut și o promisiune copilului care urmează să vină pe lume.

„Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. 

ADVERTISEMENT

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!Te iubesc minune, cu drag mami! ♥️, se mai arată în postarea artistei.

În doar o oră de când a fost publicat anunțul, postarea artistei a adunat peste 40.000 de aprecieri. De asemenea, comentariile au început să curgă și ele. Nu puțini sunt cei care au felicitat-o pe artistă și i-au transmis tot felul de urări.

ADVERTISEMENT