Life

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre a doua sarcină: „Un frățior sau o surioară”

Vlăduța Lupău a făcut dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină. Vedeta și soțul său au luat o decizie importantă pentru familia lor.
14.03.2024 | 22:22
Vladuta Lupau dezvaluiri despre a doua sarcina Un fratior sau o surioara
Vlăduța Lupău a vorbit despre a doua sarcină. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău are familia la care a visat mereu, un soț care o iubește și un copil pe care îl adoră, iar fanii se întreabă când o vor vedea însărcinată pentru a doua oară. Acum, artista le-a oferit răspunsul.

Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină

Până la vârsta de 33 de ani, împliniți recenți, Vlăduța Lupău și-a îndeplinit toate dorințele. Artista are o familie fericită, un băiețel după care este topită, dar și o casă la care mulți visează. 

ADVERTISEMENT

Într-o apariție recentă la televizor, cântăreața a recunoscut că tot ce a visat a devenit realitate și că nu există nimic să nu fi obținut. Totuși, munca depusă Vlăduța a fost pe măsura așteptărilor sale.

„Absolut tot ce am avut în cap și toate visurile mele au fost realizate, cu ajutorul lui Dumnezeu. Deci tot ce mi-am pus în cap s-a întâmplat. Sper să nici nu fie vreun vis neîmplinit. Eu îi mulțumesc pentru tot ce mi-a dat pe lumea asta.

ADVERTISEMENT

Pentru că mi-a dat prea mult. Nu știu dacă eu merit atâtea lucruri pe care le am în viața personală, în viața de artist. Pe toate planurile e în regulă la mine”, a declarat Vlăduța Lupău, în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Un frățior sau o surioară”

Când vine vorba despre planuri de viitor, mulți vor să știe dacă Vlăduța Lupău își dorește să devină mamă în viitorul apropiat. Fanii vor să o vadă din nou cu burtică de gravidă pe artista lor preferată, iar aceasta a oferit un răspuns.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că atât ea, cât și soțul său provin din familii mai mari și nu își dorec ca Iair să crească de unul singur. Deocamdată, însă, nu știe și când va fi momentul în care va mai face un copil.

„Toată lumea cred că își dorește, nu? Să aibă un frățior sau o surioară. Ne bucurăm foarte mult de băiețelul pe care îl avem, de Iair, și când o vrea Dumnezeu să vină un frățior sau o surioară, să vină, nu?

ADVERTISEMENT

Cred că toată lumea își dorește, atunci când are un copil, să vină și un al doilea, al treilea. De la al treilea încolo nu știu dacă își mai dorește cineva. Noi am crescut cu frați, nu știm cum e fără”, a completat Vlăduța Lupău.

ADVERTISEMENT