Life

Vlăduța Lupău, o nouă surpriză uriașă pentru fani! Chiar ea a făcut anunțul pe Instagram

Vlăduța Lupău a anunțat o nouă surpriză pregătită pentru fanii ei! Cântăreața de muzică de petrecere a început deja filmările!
23.06.2021 | 18:30
Vladuta Lupau o noua surpriza uriasa pentru fani Chiar ea a facut anuntul pe Instagram
Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău muncește din ce în ce mai mult pentru a-i ține pe fanii ei aproape. Tânăra artistă din județul Sălaj ale cărei melodii răsună la mai toate petrecerile a filmat pentru un nou proiect.

Artista nu pierde deloc timpul și continuă să scoată melodii pe bandă rulantă. Nici nu bine s-a obișnuit cu succesul unei melodii, căci vedeta scoate de fiecare dată ceva nou.

ADVERTISEMENT

Nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că Vlăduța a anunțat că a filmat videoclipul melodiei „Ai ales să pleci”. Piesa va deveni mai mult ca sigur ascultată de o mulțime de oameni, așa cum s-a întâmplat cu aproape toate melodiile sale.

Vlăduța Lupău a filmat un nou videoclip muzical

„Azi am filmat clipul la ”Ai ales să pleci”, este anunțul făcut de Vlăduța Lupău pe Instastory. În clipul respectivei melodii, Vlăduța poartă o costumație rafinată, așa cum îi șade bine.

ADVERTISEMENT

Muziciana a ales să poarte mov în noul videoclip, o culoare care o prinde foarte bine. Faima pe care a căpătat-o îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere a devenit atât de mare încât aceasta a atins aproape 500.000 de urmăritori doar pe Instagram.

Vlăduța a scos o serie de melodii de succes de-a lungul ultimilor ani. Printre cele mai cunoscute le putem enumera pe „Frumoase-s româncele” și „Seara asta facem show”, cea de-a doua în colaborare cu Armin Nicoară.

ADVERTISEMENT
vlăduța lupău
Vlăduța Lupău a filmat un nou clip. Foto: Instastory

Cântăreața este medic veterinar cu acte în regulă

Vlăduța Lupău a fost dintotdeauna atrasă de muzică. A început să cânte de la vârsta de 4 ani la Clubul Elevilor din Șimleu Silvaniei, la Cercul de Folclor.

A urmat școala generală și liceul cochetând în paralel cu muzica în timpul liber, participând la o serie de spectacole și concursuri. Surpriza din CV-ul ei, pe care puțini o știu, este că imediat după terminarea liceului, artista a făcut 6 ani de Științe Agricole și Medicină Veterinară la Cluj Napoca.

ADVERTISEMENT

„A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute.

A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar’, a declarat Vlăduța Lupău la un moment dat pentru cluju.ro.

 

ADVERTISEMENT