Life

Vlăduța Lupău și-a impresionat fanii cu o poză superbă din copilărie. A strâns mii de aprecieri: ”Chip de înger”

Vlăduța Lupău nu a trecut cu vederea ziua de 1 iunie. Celebra cântăreață de muzică populară a împărtășit cu internauții o imagine de când era foarte mică și a reușit să ajungă la inimile celor care o urmăresc în mediul virtual.
02.06.2021 | 20:49
Vladuta Lupau sia impresionat fanii cu o poza superba din copilarie A strans mii de aprecieri Chip de inger
ADVERTISEMENT

Îndrăgita solistă originară din Maramureș și-a impresionat fanii cu o imagine de pe vremea în care era numai o copiliță. Vedeta le-a arătat tuturor cum arăta în jurul vârstei de 4 ani, imaginea impresionantă reușind să adune foarte multe aprecieri.

Îmbrăcată în straie tradiționale și cu un chip inocent, Vlăduța Lupău apare cu părul lung și lăsat pe spate. Cântăreața are un zâmbet larg întipărit pe chipul de înger, așa cum a fost descrisă de persoanele care o urmăresc pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău, imagine de când era mică, postată pe 1 iunie. Cum arăta solista

„1 Iunie. La mulți ani tuturor celor care sunt sau se simt copii!”, este mesajul care însoțește imaginea de când era mică, Ziua Copilului amintindu-i de perioada frumoasă în care nu avea nicio grijă.

Postarea de pe pagina de Facebook are alături și cu un colaj cu câteva melodii de petrecere. Interpreta de muzică populară cântă împreună cu Rapsozii Maramureșului.

ADVERTISEMENT

„Chip de înger. Te îmbrățișez cu drag și cu dor”, „Frumoasă ai fost când erai mică”, „Finuță erai de mică” sau „Toți ne simțim copii”, sunt o parte din comentariile primite de vedetă.

Imaginea emoționantă de când era mică nu este prima de acest fel publicată de Vlăduța Lupău. Cântăreața de muzică populară a mai scos de la naftalină poze de când era o copilă, fiecare postare fiind apreciată în număr foarte mare de oameni.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns Vlăduța Lupău să cânte muzică populară. De la cine a moștenit talentul

Vedeta a început să cânte încă de la vârsta de 4 ani, pasiune pe care a descoperit-o la Clubul Copiilor din orașul natal. Frumoasa artistă a știut încă de atunci ce drum vrea să urmeze în viață, dovadă că în ziua de azi este un nume important în muzica populară.

Vlăduța Lupău a muncit enorm pentru a-și vedea visul împlinit, mărturisind la un moment dat că talentul nu a fost neapărat moștenit de la vreo rudă. În schimb, bunicii au iubit mereu folclorul și hainele tradiționale. Solista simte și trăiește popular!

ADVERTISEMENT

„Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori și de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Șimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități. 

Acolo, spre marele meu noroc , am bătut la o ușă unde scria «Folclor». Pășind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi Vlăduța Lupău. 

Nu pot să zic neapărat ca acest talent este moștenit din familie, deoarece nimeni din familie nu cânta. M-am găsit numai eu (râde). Într-adevăr, bunicii mei, din ambele părți sunt și erau iubitori de folclor.

Oarecum, pe vremea aia, era firesc să fii iubitor de folclor, deoarece făcea parte din viața de zi cu zi a țăranului român”, mărturisea în urmă cu ceva timp frumoasa interpretă într-un interviu pentru cluju.ro.

ADVERTISEMENT