Life

Vlăduța Lupău, surprinsă de soțul ei. Gestul suprem de iubire pe care Adi Rus l-a făcut pentru artistă

Adi Rus, gest romantic pentru soția lui. Vlăduța Lupău a rămas fără cuvinte când a văzut ce surpriză i-a pregătit partenerul ei.
10.04.2024 | 17:13
Vladuta Lupau surprinsa de sotul ei Gestul suprem de iubire pe care Adi Rus la facut pentru artista
Vlăduța Lupău, surprinsă de cel mai recent gest al soțului ei, Adi Rus. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și Adi Rus formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună de șase ani. În tot acest timp, relația lor s-a conturat cum nu se poate mai bine. Pentru că artista este cea mai importantă persoană din viața lui, Adi Rus a vrut să îi demonstreze asta.

Adi Rus, declarație surprinzătoare de dragoste pentru Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Vedetei nu îi merge bine doar pe plan profesional, ci și pe plan personal. Soțul ei, Adi Rus este mereu aproape de ea și o iubește nespus de mult.

ADVERTISEMENT

Cei doi au trecut prin bune și prin rele, iar acum sunt invincibili. Adi Rus o apreciază enorm pe soția lui și vrea să îi demonstreze, în fiecare zi, cât de mult o iubește.

Fiind împreună de multă vreme, cei doi și-au făcut nenumărate declarații de dragoste și s-au surprins reciproc cu fel de fel de gesturi. Acum, însă, Adi Rus a dus totul la un alt nivel. Acesta a surprins-o pe artistă cu gestul suprem de iubire.

ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău este foarte fericită alături de Adi Rus și credea că nimic nu o mai poate surprinde la partenerul ei. Soțul artistei a demonstrat că mereu mai este loc de ceva în plus, așa că i-a dezvăluit una dintre cele mai mari surprize din ultima vreme.

Partenerul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț

Adi Rus a vrut să îi arate Vlăduței Lupău cât de mult înseamnă pentru el. Dincolo de faptul că este sufletul său pereche, artista este cea mai importantă femeie și persoana care i-a dăruit doi copii.

ADVERTISEMENT
adi rus tatuaj vlăduța lupău
Adi Rus o va purta mereu pe piele pe Vlăduța Lupău. Sursa foto: Instagram

Adi Rus a vrut să îi mulțumească pentru asta, așa că și-a tatuat chipul artistei pe braț. Un astfel de gest denotă curaj, dar și convingerea că vor rămâne mereu alături unul de celălalt.

Mândră de gestul soțului ei, artista le-a arătat urmăritorilor de pe Instagram primele imagini cu tatuajul. Alături de chipul artistei, Adi Rus și-a mai tatuat și un mic citat din Biblie.

ADVERTISEMENT

Anul acesta este unul foarte intens pentru Vlăduța Lupău, din toate punctele de vedere. Pe lângă spectacolele și concertele pe care le are, artista se pregătește să experimenteze rolul de mamă, pentru a doua oară.

În urmă cu câteva săptămâni, îndrăgita interpretă le-a dat tuturor vestea că familia ei va mai primi un nou membru. În doar câteva luni, Vlăduța își va ține bebelușul în brațe și, cu siguranță, va fi un moment magic pentru ea.

ADVERTISEMENT