Life

Vlăduța Lupău, val de reacții după anunțarea sarcinii. A pus lumea showbizului pe jar: „Dumnezeu dă după inimă”

Vlăduța Lupău a aruncat showbizul în aer după ce a anunțat că urmează să aducă pe lume cel de-al doilea copil anul acesta.
24.03.2024 | 12:14
Vladuta Lupau val de reactii dupa anuntarea sarcinii A pus lumea showbizului pe jar Dumnezeu da dupa inima
Cum au reacționat vedetele după ce Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum au reacționat vedetele după ce Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Artista a fost bombardată cu mesaje și urări de bine după ce a dat vestea cea mare.

Ce mesaje a primit Vlăduța Lupău după ce a anunțat că este însărcinată

Vlăduța Lupău traversează acum una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. După ce în anul 2022 i s-a îndeplinit cea mai mare dorință și l-a adus pe lume pe Iair, artista a fost din nou binecuvântată- după cum chiar ea a afirmat.

ADVERTISEMENT

Pe 23 martie 2024, în timpul concertului de la Sala Palatului și pe contul său de Instagram, cântăreața a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, iar anul acesta va fi, din nou, mămică.

Surpriza a fost mare, atât pentru fani, cât și pentru vedetele din România. Mulți nu se așteptau ca într-un timp atât de scurt, familia cântăreței să se mărească, mai ales că a avut grijă să-și ascundă burtica.

ADVERTISEMENT

Astfel că, în mediul online au curs sute de mesaje frumoase. O mulțime de persoane publice au felicitat-o pe Vlăduța Lupău, printre care Theo Rose, Marcela Fota, Nicole Cherry și Ileana Sterp.

„Omg ❤ FELICITĂRI! Să ai o sarcină ușoară”, i-a spus Larisa Udilă. „Waaaaaaaaaiiiii, sa ai sarcină ușoară și o viață plină de bucurii alături de familie”, i-a transmis și Mira.

ADVERTISEMENT

„Mii de felicitări, Vlăduța! Dumnezeu dă după inimă!”, este mesajul venit din partea Ilenei Sterp. „Cel mai frumos dar de la Dumnezeu, felicitări!”, a transmis și Marcela Fota.

„Ce frumos! Felicitări”, a scris Nicole Cherry în dreptul imaginii publicate de Vlăduța Lupău în mediul online. „EXTRAORDINAR!!! Succes pe scenă și binecuvântări cu carul”, i-a urat Theo Rose.

ADVERTISEMENT

De două ori mămică de băiat

De altfel, pe scena de la Sala Palatului, Vlăduța Lupău alături de fiul său a dezvăluit și sexul bebelușului. Artista va fi de două ori mămică de băiat, iar micuțul a simțit de la început că va avea un frățior.

„Să știți că atunci când am aflat această mare minune din viața noastră, l-am întrebat pe el așa, să vedem… oricât îi ziceam… fetiță, nici noi nu știam, dar el băiat, băiat, fără să-i zică nimeni și cred că a fost singurul care a avut dreptate. O să fiu mamă de băiat! Și cei care aveți fete, o să fiu soacră mare, da?”, a dezvăluit Vlăduța Lupău, citată de spynews.ro. 

ADVERTISEMENT