Life

Momente decisive la Vocea României, printre lacrimi și certuri. Tudor Chirilă: „Nu e totul frumos”

Ultima ediție de dinaintea galelor live i-a pus în dificultate pe antrenorii de la Vocea României. Doar cei mai buni dintre concurenți au trecut mai departe.
03.12.2022 | 08:00
Momente decisive la Vocea Romaniei printre lacrimi si certuri Tudor Chirila Nu e totul frumos
Tudor Chirilă, pus în dificultate la Vocea României. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Audițiile pe nevăzute s-au scurs cât ai clipi, battle-urile s-au terminat la fel de repede, iar acum antrenorii de la Vocea României au avut de luat decizii și mai grele. Înainte de galele live care stau să înceapă, au avut loc knockout-urile și doar cei mai buni concurenți au trecut mai departe în concurs.

Rolul de antrenor de la Vocea României vine la pachet cu responsabilități. Ce provocări au întâmpinat Tudor Chirilă, Smiley, Theo Rose, Denis Roabeș și Irina Rimes

Mult așteptatul sezon 10 al emisiunii Vocea României s-a scurs rapid. Inițial, audițiile pe nevăzute păreau cea mai grea etapă pentru antrenori, care, deși au avut libertatea să se întoarcă de câte ori au vrut, tot 14 persoane au fost nevoiți să aleagă pentru a face parte din echipele lor. 

ADVERTISEMENT

Au urmat battle-urile, duse și de concurenți, dar și de vedetele show-ului. Irina Rimes, Tudor Chirilă, Theo Rose, Smiley și Denis Roabeș au renunțat, rând pe rând, la cineva. Unii au avut norocul să fie salvați, dar bucuria nu a durat la nesfârșit.

Ediția de vineri, 2 decembrie 2022, a fost dedicată knockout-urilor. În ultima emisiune dinaintea galelor live, s-a decis cine merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Regulile au fost simple. Fiecare antrenor de la Vocea României a format echipe de câte trei, oamenii au primit câte o piesă, care li s-a potrivit sau nu, și, în funcție de performanța de care au dat dovadă pe scenă, a fost ales unul care să meargă mai departe.

La prima vedere pare ușor, în realitate, tensiunea a fost ca la ea acasă în concursul de la Pro TV. De pildă, colegii i-au spus la un moment dat lui Denis Roabeș că nu a ales tocmai bine melodiile pe care concurenții săi le-au interpretat. „Motanul” nu le-a dat dreptate, dar Tudor Chirilă l-a sfătuit să învețe să primească și critici.

ADVERTISEMENT

Tensiuni între antrenorii de la Vocea României. Ce concurentă i-a spus lui Tudor Chirilă că e „fraier”

Irina Rimes a vrut să creeze un moment amuzant și i-a repartizat lui Carmen Cușa piesa „Nu am chef azi”, a trupei Vama.

Având în vedere că tânăra a făcut parte inițial din grupa lui Chirilă, în timpul prestației i-a transmis că a fost „fraier” pentru că a pierdut-o. Artistul nu s-a lăsat deloc impresionant, din contră, i-a dezvăluit fostei sale „eleve” că ar fi meritat să cânte altceva.

ADVERTISEMENT

„Carmen, meritai o piesă mult mai bună. Foarte multe femei din viața mea au rămas cu impresia că sunt un fraier”, a spus Tudor Chirilă la Vocea României.

Și Theo Rose a fost pusă în dificultate în ediția de vineri seară a concursului de la Pro TV. Se știe faptul că femeile însărcinate sunt mai sensibile și este posibil ca acesta să fie și cazul său. Căci artista ce se pregătește să aducă pe lume primul său copil nu și-a putut stăpâni lacrimile după ce a văzut momentul pregătit de „învățăceii” săi.

„Ăsta a fost un knockout de care ne-am temut foarte tare. M-am emoționat”, a spus artista, cu vocea stinsă.

Nici „durului” Tudor Chrilă nu i-a fost ușor. Oricât de tare s-a ținut de fiecare dată la Vocea României, solistul Vama a fost nevoit să admită că momentele în care trebuie să aleagă nu îi fac deloc plăcere.  „Nu e totul frumos la Vocea României”, a afirmat Tudor Chirilă.

Cine sunt concurenții care au trecut în galele live de la Vocea României?

Începând de săptămâna viitoare, deciziile grele rămân în mâna publicului. Odată cu începerea galelor live, telespectatorii vor putea vota pentru a-și duce favoriții cât mai aproape de marea finală.

Cei 12 concurenți care au trecut în următoarea etapă la Vocea României sunt: Winael Baldus, Teodor Debu, Andra Botez, Valeria Marcu, Rianna Rusu, Ioana Vecerdea, Eduard Stoica, Anastasia Budeșteanu, Theo Rusu, Kam Cahayadi și Iulian Nunucă.

ADVERTISEMENT