Life

Vocea României, scena înfruntărilor! Ce s-a întâmplat în show-ul de la Pro TV

S-au terminat audițiile pe nevăzute, dar au început adevăratele confruntări la Vocea României. Odată cu prima ediție de battle-uri, violența și-a făcut loc în concurs.
12.11.2022 | 07:00
Vocea Romaniei scena infruntarilor Ce sa intamplat in showul de la Pro TV
Prima ediție de confruntări de la Vocea României, presărată cu scântei. Foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Ediție cu ediție, lucrurile devin din ce în ce mai serioase la Vocea României. Deși la momentul respectiv păreau dificile, audițiile pe nevăzute au însemnat pentru antrenori cea mai ușoară parte. Echipele s-au format, dar concurenții nu sunt încă asigurați de locul lor în show. Battle-urile au început, iar violența și-a făcut loc în concursul de la Pro TV.

Tensiunile scot la iveală partea dură a antrenorilor de la Vocea României. Ce s-a întâmplat în prima ediție de confruntări

După ce cu o săptămână în urmă antrenorii au ales cine sunt concurenții care vor merge mai departe la Vocea României, în ediția de vineri, 11 noiembrie a emisiunii, telespectatorii au urmărit și primele battle-uri. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Denis de la The Motans, Smiley și Theo Rose au ales așa cum au știut mai bine perechile care au mers a duel.

ADVERTISEMENT

Pentru unii, cum au fost Bogdan Jeler și Iulian Nunucă din echipa lui Tudor, piesele alese nu au fost chiar pe placul lor și văzând mirarea din partea primului comncurent, antrenorul i-a spus că pare venit din spațiu.

„Zici că l-a luat Elon Musk într-o capsulă și l-a adus. Revino-ți, că nu știi ce întindere vocală ai”, i-a spus, nu tocmai amabil, Tudor Chirilă.

ADVERTISEMENT

Tensiunile acestei etape și-au spus cuvântul, iar momentele încărcate de emoții au fost prezentate pe tot parcursul ediției. De pildă, după duelul mai sus menționat, din care pentru solistul VAMA a ieșit câștigător Iulian Nunucă, a urmat o luptă între Denis Roabeș și Irina Rimes pentru a-l avea în echipa lor.

Pe tot parcursul discursului Irinei Rimes, Tudor Chirilă a întrerupt-o, adăugând după fiecare afirmația a ei, replica „la prostul ăla de Chirilă”.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes, luată în vizor de mai mai mulți dintre colegii săi

Nu de puține ori, Irina Rimes a fost ținta glumelor la Vocea României. De această dată, însă, nu a mai fost vorba despre solistul de la VAMA, ci și de Smiley, care pare că odată cu intrarea în noua etapă, a trecut și printr-o schimbare.

Dacă până acum s-a afișat mereu cu zâmbetul pe buze, având o vorbă bună pentru toată lumea din jur, confruntările au scos la iveală partea serioasă a cântărețului.

ADVERTISEMENT

Nu de puține ori, pe parcursul ediției de vineri, a afirmat că nu i-au plăcut momentele. Tot el a fost și cel care s-a supărat puțin pe Irina Rimes.

În primul rând, pentru că în timp ce el vorbea, artista din Moldova l-a întrerupt pentru a o întreba pe Theo Rose dacă știe ce hashtag-uri să pună în descrierea unui TikTok pentru ca acesta să ajungă viral. Iubitul Ginei Pistol, sarcastic, i-a spus că știe el răspunsul.

„Aștept să termine Smiley de vorbit înainte să vorbesc eu”, a reacționat artistul.

De altfel, atât el, cât și Tudor Chirilă, i-au atras artistei atenția pentru faptul că, de fiecare dată când comentează un moment, face ca acesta să fie despre ea.

„Numai despre tine vorbești, să moară Bibi”, a reacționat Tudor Chirilă la un moment dat.

Palme și scene obscene pe scena de la Vocea României

Printre momentele ușor violente de la Vocea României, se numără și acela când, aflat pe scenă, Tudor Chirilă l-a rugat pe Pavel Bartoș să-i dea o palmă peste cap, însă prezentatorul a luat cererea puțin prea în serios.

„Băi, Pavel, dar ți-am zis să-mi dai o palmă, nu o carabă”, a spus Tudor Chirilă.

„Nu, că n-am știut. Aveai atâta păr, că am zis că până trec de păr…”, i-a răspuns Pavel Bartoș.

Într-un alt punct al emisiunii, Maria Niță și Ioana Vecerdea au interpretat melodia Love Yourself a lui Justin Bieber într-un mod inedit, cu atitudinea unor femei care după o despărțire și-au recăpătat puterea.

La sugestia lui Tudor Chirilă, fetele au avut un final neașteptat al momentului, venind în fața scaunului său și așezându-se de o parte și de alta a artistului, nu înainte ca acestea să-i arate degetul mijlociu.

Ceilalți antrenori au fost șocați de gest, însă Denis de la The Motans a considerat că au fost prea blânde și s-a ridicat pentru a le arăta cum se face, invitând-o și pe Irina Rimes să i se alăture.

ADVERTISEMENT