Life

Vocea Ungariei, câștigată de o tânără din Mureș: „Nu pot să cred. Nu știu dacă să plâng sau să râd”

Vocea Ungariei a fost câștigată de o tânără din Mureș, care nu a impresionat doar juriul, ci o țară întregă. Adolescenta nu se aștepta.
21.11.2023 | 20:55
Vocea Ungariei castigata de o tanara din Mures Nu pot sa cred Nu stiu daca sa plang sau sa rad
Erika Szakács a câștigat Vocea Ungariei. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Erika Szakács este o tânără din Mureș care a cucerit Ungaria. Adolescenta a fost declarată câștigătoarea ultimului sezon al emisiunii Vocea Ungariei după ce i-a încântat pe jurați, dar și pe cei care au votat-o în număr atât de mare, cu vocea sa.

O româncă a câștigat Vocea Ungariei

Erika Szakács, o tânără din Mureș a plecat acasă cu trofeul de la Vocea Ungariei, după ce a încântat pe toată lumea cu glasul său. Ea a demonstrat că are potențial încă de la audițiile pe nevăzute.

ADVERTISEMENT

Atunci, a întors toate scaunele, iar parcurusul său în emisiune a fost unul deosebit, progresând de la etapă la etapă. Astfel, ea a reușit să le arate tuturor că este cea mai bună și își merită locul în concurs.

Erika Szakács a avut o apariție de senzației și a ridicat toată sala în picioare, însă nimeni nu se aștepta că ea va câștiga Vocea Ungariei. Totuși, cei de acasă au îndrăgit-o și au fost fascinați de vocea ei, astfel că au și votat-o.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, românca nu doar că a câștigat notorietate, dar a revenit în Mureș și cu trofeul, dar și cu premiul cel mare. Erika Szakács este acum mai bogată cu 36 de milioane de forinți.

„Nu pot să cred!”

Erika Szakács provine din satul Murgești, comuna Acățari din județul Mureș. Încă de mică a fost pasionată de muzică și a visat să ajungă cântăreață, dar nu credea că va ajunge să aibă un asemenea succes.

ADVERTISEMENT

A studiat domeniul din timp, de aceea a ales să meargă la Liceul de Arte din Târgu Mureș. Oamenii din jurul său au sprijinit-o și au crezut în talentul și au îndrumat-o să participe la cât mai multe concursuri.

Tânăra de doar 18 ani și-a încercat anul acesta norocul și la Vocea Ungariei, iar jurații nu au putut să nu observe faptul că devine din ce în ce mai bună, unul dintre juriați pariind pe ea încă de la început.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să cred! Adică, nu știu dacă să plâng sau să râd!”, a declarat Erika Szakács după ce a fost anunțată că a câștigat. Cei care au coordonat-o au fost Miklósa Erika Kossuth și Ferenc Liszt, notează playtech.ro. 

ADVERTISEMENT