Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vochin are o dilemă: “Dacă nu l-a schimbat Gigi Becali pe Compagno, atunci e grav!”

Andrei Vochin a vorbit despre schimbarea lui Compagno din meciul cu Nordsjaelland. Vochin are o dilemă cu privire la decizia făcută de antrenorul lui FCSB.
11.08.2023 | 16:38
Vochin are o dilema Daca nu la schimbat Gigi Becali pe Compagno atunci e grav
Vochin are o dilemă: "Dacă nu l-a schimbat Gigi Becali pe Compagno, atunci e grav!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB – Nordsjaelland s-a terminat la egalitate, scor 0-0. În meciul de pe Ghencea, din Conference League, echipa lui Gigi Becali a avut parte de un duel echilibrat, chiar dacă au avut superioritate numerică din minutul 59. Dilema lui Vochin a apărut la schimbarea lui Compagno, lucru pe care l-a considerat ca fiind un dezavantaj pentru roș-albaștri.

Dilema lui Vochin: “Cine e adevăratul antrenor de la FCSB?”

La emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Andrei Vochin și-a exprimat dilema în legătură cu schimbarea de la FCSB. Analistul a vorbit despre Andrea Compagno, ca fiind unul dintre cei mai buni atacanți din campionatul României. Vochin susține că Charalambous a făcut o greșeală atunci când l-a scos pe atacantul italian.

ADVERTISEMENT

“Cine e mai bun decât Compagno în campionatul românesc, ca vârf? Acest băiat, care vine din liga a patra din Italia, este unul dintre protagoniștii campionatului României. A dat goluri la Craiova și dă goluri și la FCSB. În campionat, el este jucătorul care mai tot timpul marchează.”, a declarat Vochin despre Compagno.

“Legat de schimbarea de aseară a lui Compagno. L-am auzit pe Gigi Becali după meci și a zis că nu el a făcut schimbarea. Dacă nu a făcut el schimbarea, mă gândesc cine e adevăratul antrenor de la FCSB. E mai marea eroarea venită din partea lui Charalambous, pentru că a fost jucător și are licență PRO.

ADVERTISEMENT

Ceva semnificativ s-a petrecut în meci. Uneori au câștigat meciurile cu schimbări greșite, dar alteori au și pierdut. Nu trebuia schimbat în momentul în care aveau superioritate numerică. Atunci îți trebuie viteză de pasare sau un target player care să îți blocheze 2 fundași, care să se poată lupta cu ei. Iar la acest lucru Compagno se pricepe foarte bine. Nu e mobil sau tehnic, dar poate să țină în spate un adversar sau doi și să-i blocheze.

El l-a scos pe singurul atacant pe care îl aveau, cel puțin singurul de acest profil. Mi se pare o greșeală, dar nu zic acum că dacă îl ținea în teren câștigau 100%. Teoretic, nu a fost o mișcare corectă.”, a mai adăugat analistul despre schimbarea italianului.

ADVERTISEMENT

Andrei Vochin: “Compagno ar trebui amendat”

Analistul a vorbit și despre reacția lui Compagno de la meciul din Conference League cu Nordsjaelland. Atacantul italian s-a enervat atunci când a fost schimbat și a lovit un scaun cu piciorul. Gestul lui Compagno a fost dur criticat de Vochin și consideră că acest comportament nu ar trebui să fie tolerat, iar o amendă ar rezolva astfel de reacții.

“Pe de altă parte, supărarea lui Compagno pot să o înțeleg și prea. A venit calm la declarații și a susținut că s-au adunat mai multe, de aici și reacția. Nu pot să înțeleg neapărat de ce este supărat că nu joacă toate meciurile. Mie îmi place mai mult echipa cu 9 fals, când e Băluță, atunci când ai un adversar care pleacă prin construcție de la propria poartă. Pentru că atunci trebuie să pui presiune, iar Băluță este mult mai bun. Are viteză și agresivitate.

ADVERTISEMENT

Compagno nu are viteză, nu are intensitate și nici agresivitate. La un meci de genul celui cu Dinamo, el nu era potrivit pe poziția aceea. El este mai bun când echipele nu desfac jocul și stau mai mult în propria jumătate. El poate să țină mingea și este bun pe partea de centrări, la primire. Gestul lui e de frustrare. Ar trebui să primească o pedeapsă, o amendă, să vadă că a greșit. Nu este normal să ai o așa reacție și nu trebuie tolerată.”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SPUERLIGA.

Ce dilemă are Andrei Vochin la FCSB?

ADVERTISEMENT