Sport

FC Voluntari – FC Argeș 2-0, semifinala tur a Cupei României. Doi moldoveni au înscris golurile ilfovenilor. Video

FANATIK v-a prezentat toate informațiile despre meciul FC Voluntari - FC Argeș, care a avut loc marți, 19 aprilie, de la ora 20:00, în manșa tur a semifinalei Cupei României.
19.04.2022 | 21:52
FC Voluntari  FC Arges 20 semifinala tur a Cupei Romaniei Doi moldoveni au inscris golurile ilfovenilor Video
La trei zile distanță de la meciul din campionat, FC Voluntari și FC Argeș se întâlnesc din nou, în semifinalele Cupei României. FOTO: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
19-04-2022
17:00

FC Voluntari - FC Argeș 2-0 (Rață 18, Armaș 29)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final de meci! FC Voluntari se impune în fața lui FC Argeș, scor 2-0, pe o ploaie torențială, care a împiedicat fotbaliștii să joace cursiv.

Min 90 – Adam Nemec a fost aproape să înscrie și el, dar șutul său din careu a trecut peste poartă.

Min. 88 – Ocazie mare pentru FC Argeș, Jafar Arias a scăpat spre poartă, dar șutul său se duce puțin pe lângă poarta lui Popa.

Min. 59 – Marcelo Lopes șutează spre poartă, dar portarul piteștenilor este atent și reține fără emoții. 

Min. 51 – Bâlbâială în careul lui FC Argeș. Ricardinho primește o pasă bună în careu, preia, dar este împiedicat de portarul Flavius Croitoru să șuteze. Ilfovenii au cerut penalty, dar jocul a continuat.

Min. 45 – A început repriza secundă!

Min. 29 – GOOOL FC Voluntari!!! Igor Armaș înscrie cu capul din centrarea aceluiași Rață!

Min. 18 – GOOOL FC Voluntari!!! Vadim Rață deschide scorul pe un fond bun de joc al ilfovenilor.

Min. 17 – Ocazie imensă de gol și pentru FC Voluntari! Adam Nemec trimite cu capul, dar este blocat in extremis de portarul Croitoru.

Min. 10 – Iasmin Latovlevici ratează prima șansă de gol! Șut cu stângul, din lovitură liberă, dar transversala îl salvează pe Mihai Popa.

Min. 1 – A început meciul de la Voluntari!

19-04-2022
16:29

Echipele de start din FC Voluntari - FC Argeș

Au fost anunțate echipele de start pentru turul semifinalei dintre FC Voluntari și FC Argeș, meci care va fi arbitrat de Horațiu Feșnic:

  • FC Voluntari: M. Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș – Ricardinho, Rață, Droppa, Meleke, Briceag – Nemec, Marcelo Lopes; Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • FC Argeș: Croitoru – Tofan, Turda, Dobrosavlevici, Latovlevici – Mezza Colli, Raynov – Ișfan, Șerban, Cr. Tănase – Said; Antrenor: Andrei Prepeliță

Meciul FC Voluntari – FC Argeș are loc marți, 19 aprilie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul manșei tur a primei semifinale a Cupei României. Cea de-a doua semifinală, Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Craiova, se va juca 24 de ore mai târziu, miercuri, 20 aprilie, de la ora 19:30.

Unde se joacă meciul FC Voluntari – FC Argeș, turul semifinalei Cupei României

Întâlnirea FC Voluntari – FC Argeș se dispută marți, 19 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană, în prima manșă a primei semifinale a Cupei României. Returul va avea loc la Pitești, pe 11 mai.

ADVERTISEMENT

În general, echipa lui Liviu Ciobotariu nu beneficiază de suportul unui număr ridicat de fani, dar fiind vorba de o semifinală de Cupă este posibil ca interesul să fie mai mare. Un lucru e sigur, însă: suporterii Argeșului și-au anunțat prezența în număr semnificativ, cel puțin câteva sute, dacă nu o mie de oameni urmând a asista la meci.

Cine transmite la TV partida FC Voluntari – FC Argeș

Partida FC Voluntari – FC Argeș se joacă marți, 19 aprilie, de la ora 20:00, pe stadionul „Anghel Iordănescu” din localitatea ilfoveană în manșa tur a semifinalei Cupei României și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Look Sport 1. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, prima semifinală tur a Cupei României nu va beneficia de un timp favorabil. Se anunță o vreme deosebit de rece marți, 19 aprilie, pentru această perioadă a anului, cu maxima de 9 grade, în jur de 5 la ora jocului și cu mari șanse de ploaie pe tot parcursul zilei sau în reprize, de mai multe ori.

Ce jucători lipsesc din confruntarea FC Voluntari – FC Argeș

Nu sunt mari probleme de lot ca număr de jucători absenți la prima manșă a semifinalei Cupei României, FC Voluntari – FC Argeș, dar absența pe care o au ilfovenii cântărește cât trei. Pentru că este vorba tocmai despre cel mai bun jucător din lot, fantezistul Costică Budescu, pentru care sezonul s-a încheiat după o accidentare teribil de urâtă suferită la jocul de acasă din play-off cu Farul: ruptură de tendon.

ADVERTISEMENT

FC Argeș are lotul valid, iar moralul jucătorilor este excelent în raport cu al ilfovenilor, pentru că piteștenii au obținut în ultima etapă de campionat primul lor succes din istorie în play-off, învingând cu 1-0 chiar la Voluntari. Așa încât gazdele sunt clar cu dor de revanșă, dar oaspeții sunt cei care au avantajul psihologic.

Echipele probabile la FC Voluntari – FC Argeș

  • FC Voluntari: Popa – Ciobotariu, Tamaș, Armaș – Ricardinho, Meleke, Droppa, Briceag – I. Gheorghe, Nemec, Marcelo Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu
  • FC Argeș: Greab – Turda, Dobrosavlevic, Boldor, Latovlevic – Meza Colli, Raynov, Tănase – Ișfan, Ganea, Said. Antrenor: Andrei Prepeliță
ADVERTISEMENT

Cote la pariuri pentru jocul FC Voluntari – FC Argeș

Deși FC Voluntari a pierdut recent meciul de campionat jucat pe teren propriu cu Argeșul, casele de pariuri acordă în continuare prima șansă la victorie ilfovenilor, cu cota de 2,20, în timp ce oaspeții au primit 3,60. Șansă dublă „X2” are cotă de 1,60 iar un nou gol marcat de „violeți” ajunge la 1,60.

FC Argeș este exact coșmarul celor de la FC Voluntari. De când au revenit în primul eșalon, în urmă cu un an, FC Voluntari nu a reușit niciodată să se impună în fața piteștenilor, indiferent unde s-a jucat. A pierdut acasă toate cele trei meciuri jucate și nu a marcat nici măcar o dată!

ADVERTISEMENT