Life

Vrea Pepe să devină tată pentru a patra oară? Ce spune artistul despre încă un copil: „E greu, dar e frumos”

Pepe, tată de patru? Artistul a spus că vrea un al patrulea copil, chiar dacă este greu să fii părinte și să crești mai mulți prunci.
19.01.2023 | 23:59
Vrea Pepe sa devina tata pentru a patra oara Ce spune artistul despre inca un copil E greu dar e frumos
Vrea Pepe să devină tată pentru a patra oară? Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Pepe a vorbit despre un al patrulea copil, dar și despre pasiunile celor două fiice ale sale, care sunt mai mari.

Vrea Pepe să devină tată pentru a patra oară? Ce spune artistul

Pepe nu spune nu unui al patrulea copil, chiar dacă Yasmine Ody a născut în vara acestui an.

Chiar dacă este greu cu mulți copii, artistul și prezentatorul de la Nu te supăra, frate a mărturisit că ar mai vrea încă un copil pentru că este cel mai frumos sentiment să îi crești.

ADVERTISEMENT

“Niciodată nu spun niciodată. Asta nu înseamnă că ne dorim în momentul de față, că e foarte greu, dar e frumos. E atât de frumos, încât e loc întotdeauna de ce vrea Dumnezeu.”, a explicat Pepe în emisiunea Exclusiv Vip.

Astfel, artistul a mărturisit că este hotărât să accepte voința lui Dumnezeu și dacă va fi să aibă încă un copil atunci îl va accepta cu bucurie și îl va crește cum poate mai bine alături de partenera lui de viață, Yasmin Ody.

ADVERTISEMENT

Pepe este foarte mândru de fetele sale! Cele două i-au călcat pe urme

Pepe a mai vorbit și despre pasiunile fiicelor sale mai mari, de care este foarte mândru, și spune că acestea sunt adeptele muzicii, iar Rosa îi calcă pe urme.

Fetița cea mare pe care o are cu Raluca Pastramă, fosta lui soție, este îndrăgostită de muzică, după cum a dezvăluit chiar artistul și învață să cânte la pian, iar mai târziu va face și canto.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, cealaltă fiică a sa este mai degrabă axată pe partea sportivă, iar fiul cel mic al lui Pepe ar putea fi pasionat de ambele domenii, după cum își dorește tatăl său.

 “Rosa este îndrăgostită de muzică și face și pian și o să facă și canto pe viitor. Mariei, ca oricărui copil, îi place să fie pe scenă, dar mai mult a moștenit sportul din partea mea.

ADVERTISEMENT

Eu am fost sportiv și îmi place să fac sport și cred că Pepe (fiul său cel mic) le va avea pe amândouă.”, a mai spus Pepe  în cadrul interviului.

ADVERTISEMENT
Tags: