Sport

Vrei să faci nunta pe „Giulești”? Rapid e pregătit să închirieze stadionul!

Noul stadion al celor de la Rapid a deschis drumul către performanță. Arena din Giulești atrage atât sponsorii, cât și suporterii. În curand, fanii își vor putea face chiar și nunta pe arenă.
29.10.2023 | 19:41
Vrei sa faci nunta pe Giulesti Rapid e pregatit sa inchirieze stadionul
NUNTI PE GIULESTI! Rapid VREA SA INCHIRIEZE stadionul pentru EVENIMENTE PRIVATE!. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rapid a renăscut odată cu noua infrastructură din Giulești. Dan Șucu a venit aproape de echipa de fotbal care se află în prezent pe locul 3 în clasamentul Superligii. Administratorii stadionului vor să crească în continuare veniturile. În viitor, oamenii își vor putea sărbători cele mai importante momente pe noua arenă.

În viitor îți vei putea face nunta pe Giulești

“Vroiam să te întreb, atragerea asta de fonduri. Ai făcut un eveniment privat, nu? Te-ai căsătorit”, a spus Robert Niță, moment în care Bogdan Vasiliu a răspuns: “Da, așa e”. “Nu știai la ce eveniment mă refer, credeai că ce știu”, a continuat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Da, a fost un eveniment de suflet, dar am plătit”, a spus Bogdan Vasiliu, urmată de replica moderatorului emisiunii, Robert Niță: “Păi asta spun, normal. Doar nu ai făcut așa pentru că ești președinte”.

Pe lângă posibilitatea de a îți face nunta pe stadion, administratorii bazei se gândesc și la tururi organizate. Rapid vrea să preia modelul internațional de gestionare a arenei și să permită fanilor să intre pe teren sau să vadă vestiarele. În prezent, pe Giulești poți închiria și spații de birouri.

ADVERTISEMENT

Rapid produce bani grație noului stadion

“Te gângești să faci astfel de evenimente, să închiriezi, ca în străinătate. Ai văzut suporteri care vor să se căsătorească pe gazon pe Giulești. Am fost acum ceva timp pe Wanda Metropolitano și plătești 50 de euro să bați 3 lovituri de la 11 metri.

Pe cuvânt de onoare. E acolo la ticketing și vrei să faci turul stadionului. Te întreabă dacă vrei să bați când ieși pe tunel cu ghete să bați 3 lovituri de la 11 metri. Îți fac ăia câteva poze, apari în echipament chiar dacă ești la costum”, a spus Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Noi lucrăm la turul stadionului, sper să ieșim cu el până la urmă. Diverse anexe le închiriem, sălile de conferințe, am avut și săptămâna trecută. Bine nu sunt sume uriașe, dar unele birouri sunt închiriate. E o sumă importantă și din închiriatul birourilor”, a spus Bogdan Vasiliu.

Rapid este pe un trend ascendent în acest sezon. Noul stadion, dar și investițiile în echipă fac din alb-vișinii o forță puternică a Superligii. Rapid are 23 de puncte după 13 etape și se află la 7 lungimi în spatele liderului FCSB. Pentru Rapid, urmează duelul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

„Suflet de rapidist” apare în fiecare marți, în direct, de la ora 13:30, doar pe FANATIK.RO. În premieră, emisiunea dedicată suflării rapidiste poate fi urmărită joi, ora 10:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Iti vei putea face nunta pe Giulesti

 

ADVERTISEMENT