Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Rapid, distrusă de Mititelu. „De doi ani e cea mai avantajată echipă! A detronat-o pe CFR”

Rapid, desființată de Adrian Mititelu Jr. Patronul lui FC U Craiova 1948 consideră că „alb-vișiniii” sunt avantajați flagrant de arbitraje.
24.10.2023 | 14:25
Rapid distrusa de Mititelu De doi ani e cea mai avantajata echipa A detronato pe CFR
Adrian Mititelu Jr., acuze deosebit de grave la adresa Rapidului privind arbitrajele. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid e pe locul trei în SuperLiga, însă Mititelu Jr. a lansat un atac extrem de dur la adresa echipei lui Dan Șucu și Victor Angelescu, la FANATIK SUPERLIGA. Acuzații grave în direct.

Rapid, atacat dur de Adrian Mititelu Jr.: „La UTA intră mingea 20 de cm în poartă și nu dă gol valabil”

Adrian Mititelu Jr. s-a dezlănțuit la FANATIK SUPERLIGA, unde i-a luat apărarea lui Gigi Becali în privința arbitrajelor: „Lumea a început să urle. Toată presa, cluburile din România, au început să conteste aceste decizii absurde. Am văzut la Steaua (n.r.FCSB) cu Voluntari. Incredibil, mingea lui Popescu se ducea în poartă, era gol. Îl lovește fix în pumn și nu dă penalty”.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a pus apoi tunurile pe „giuleșteni”: „La UTA cu Rapid, care în ultimii doi ani nu știu dacă a avut o decizie împotriva ei. Rapid a avut 30 de penalty-uri primite. Orice s-a dat pentru Rapid de doi ani. 

La UTA intră mingea 20 de centimetri în poartă și nu dă gol valabil. Păi ce campionat e ăsta?! Este net cea mai avantajată echipă în ultimii doi ani”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr., exasperat de ajutorul primit de Rapid: „Tot ce este la limită e pentru ei. Niciodată invers”

Adrian Mititelu Jr. e convins că epoca arbitrajelor pro CFR Cluj a apus: „Vorbim degeaba de CFR Cluj pentru că Rapidul este de departe cea mai avantajată echipă.

Uitați-vă câte penalty-uri au primit și cât de ușor. Tot ce este la limită e pentru ei. Niciodată n-am văzut să fie invers. Robert Niță ar trebui să își dea și el cu părerea chiar dacă e rapidist. 

ADVERTISEMENT

Robert Niță a intervenit și el și consideră că FC U Craiova 1948 e una dintre cele mai dezavantajate echipe: „Acuma știi cum e. Oamenii mai sunt chemați la margine acolo și ei iau decizii cum a fost în cazul vostru.

Îi arată cartonașul roșu din punctul meu de vedere bine meritat și corect. E chemat la margine, se uită că îi dă băiatul ăla cu capul în umăr atacantului de la voi și întoarce decizia”.

ADVERTISEMENT

„N-ai cum să întorci decizia când te cheamă Kovacs”

Adrian Mititelu Jr. a făcut apoi acuzații grave la adresa lui Istvan Kovacs: „N-ai cum să nu întorci decizia când te cheamă Kovacs acolo. E clar. Adică băi, băiatule, vezi că ai greșit. Trebuie să-ți repari greșeala. Nu mai contează. Putea să-l fii împușcat pe Chițu pe camera aia și tot dădea galben, nu roșu. 

Problema este că la două minute i-a dat al doilea galben lui Lacroix care are doi metri. A întors o minge care era la el în posesie, nici măcar nu o pierduse. A pus o mână acolo în dinamica fazei și i-a dat al doilea galben. 

Horia Ivanovici a fost și mai tranșant și avertizează familia Mititelu: „A fost execuție în direct. Puteți să băgați milioane. N-aveți nicio șansă cu arbitrajele astea. Nu poți să joci la infinit împotriva arbitrajelor”.

În fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30, FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO. Emisiunea se vede ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30. Duminică, 29 octombrie, Horia Ivanovici vă așteaptă cu o ediție specială după Petrolul – FCSB.

Adrian Mititelu Jr. consideră că Rapid e cea mai avantajată de arbitraj: „De 2 ani!”

ADVERTISEMENT