Sport

Vrei să lucrezi la FCSB? Ce a răspuns Bozieru, după ce tocmai spunea că titlul roș-albaștrilor este meritul 100% al lui Gigi Becali!

George Bozieru, unul dintre cei mai controversaţi oameni de la Dinamo a vorbit la SPOTLIGHT SUPERLIGA despre cum ar reacţiona dacă ar veni o ofertă de la FCSB.
12.04.2024 | 00:40
Vrei sa lucrezi la FCSB Ce a raspuns Bozieru dupa ce tocmai spunea ca titlul rosalbastrilor este meritul 100 al lui Gigi Becali
Vrei să lucrezi la FCSB? Ce a răspuns Bozieru, după ce tocmai spunea că titlul FCSB este meritul 100% al lui Gigi Becali. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Bozieru este unul dintre cei mai controversaţi oameni de la Dinamo. El lucrează în departamentul de ordine şi siguranţă, dar a fost criticat dur de o parte a galeriei pentru că ar fi fan al Rapidului, dovadă fiind nişte fotografii mai vechi de pe reţelele de socializare.

Vrei să lucrezi la FCSB? Ce a răspuns Bozieru, după ce tocmai spunea că titlul roș-albaștrilor este meritul 100% al lui Gigi Becali!

Chestionat în cadrul emisiunii SPOTLIGHT SUPERLIGA dacă ar accepta o ofertă de a lucra la FCSB, după ce l-a lăudat pe Gigi Becali şi consideră că e meritul patronului 100% pentru diferenţa uriaşă din clasament:

ADVERTISEMENT

“Aş vrea să subliniez dominarea clară a FCSB-ului. Este aproape campioană şi dă o palmă Şcolii de Antrenori pentru că este meritul 100% al lui Gigi Becali. Ce pot să spun? Că mi-aş dori să fiu la FCSB? 

Motivul pentru care fac acest lucru este că îmi doresc să mă dezvolt, să capăt mai multe informaţii. Din dorinţa de a epata poate comit câteva greşeli. Acest departament de organizare pe care aş vrea să îl văd la echipele din prima ligă nu există.

ADVERTISEMENT

Există doar persoane din diferite departamente care se ocupă de organizarea meciului. Nu există un organizator de meci. Cum vedem la meciurile internaţionale, de exemplu.

În viaţa asta, niciodată să nu spui niciodată, dar n-are nicio legătură treaba asta cu FCSB”, a spus George Bozieru la SPOTLIGHT SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Bozieru: “Tata mi-a spus să fiu un om onest și mândru de ceea ce voi reuși în viață”

George Bozieru a recunoscut că în copilărie a ţinut cu Rapid şi îşi doreşte să ajungă la un club mare al României:

„Nu voi ascunde niciodată că în copilăria mea am ținut cu Rapid. Teribilismele specifice vârstei nu pot fi comentate în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Când am plecat de-acasă, tata mi-a spus să fiu un om onest și mândru de ceea ce voi reuși în viață. Am terminat o academie, dar îmi place prea mult fotbalul că să renunț la acest vis, de a face parte dintr-un club mare al României”, a spus Bozieru.

George Bozieru, prezent la Spotlight Superliga

ADVERTISEMENT
Tags: