News

Vremea în București duminică 23 septembrie. Încep ploile!

22.09.2018 | 23:40
Vremea in Bucuresti duminica 23 septembrie Incep ploile
ADVERTISEMENT

În Capitală, după ziua de duminică, 23 septembrie, încep ploile! De altfel, toată țara va avea parte de o scădere treptată în ceea ce privește temperatura. Ziua de duminică va fi favorabilă pentru toată țara, fiind ultima zi în care ne vom bucura de căldură și de un cer fără nori. Spre seară, gradele din termometre vor da înapoi pentru a ne pregăti pentru un început de toamnă așa cum se cuvine. În medie, maximele zilei vor fi între 21 și 24 de grade Celsius. În Crișana, potrivit ANM, cerul va fi predominant senin, iar de la începutul săptămânii, maximele zilei vor fi cuprinse între 25 și 29 de grade Celsius. Taransilvania va avea și ea vreme frumoasă până la începutul săptămânii, însă de atunci încolo maximele vor fi cuprinse între 19 și 20 de grade Celsius, iar minimele între 6-8 grade. Maramureșul va fi în aceeași situație, doar că de săptămâna viitoare minimele înregistrate în acea zonă sunt mai mici decât oriunde, anume de 7 și 11 grade Celsius. Moldova are aceeași soartă, iar maximele ei sunt cuprinse între 23 și 27 de grade Celsius.

Prognoza meteo de azi 23 septembrie în București

Vremea în București de duminică, 23 septembrie, prevede începutul de toamnă

Pe timp de zi, potrivit acuuweather, bucureștenii se vor bucura de căldură, găsind în termometre 26 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult, adică 27. Previziunile meteorologilor spun că cerul va fi parțial însorit. Procentul de precipitații în prima parte a zilei este unul de luat în seamă, având o valoare de 25%.

ADVERTISEMENT

Citește și: https://stirimondene.fanatik.ro/cand-trece-romania-la-ora-de-iarna-de-ce-vor-europenii-sa-renunte-la-aceasta-masura-18245923

Citește și:https://stirimondene.fanatik.ro/salariul-minim-brut-creste-de-la-1-ianuarie-iata-cu-cat-18245873

ADVERTISEMENT

Citește și: https://stirimondene.fanatik.ro/zilele-bucurestiului-2018-in-ultima-seara-ne-va-incanta-rod-steward-18245883

Vremea pe ore în București

Vremea în București de duminica 23 septembrie se anunță favorabilă
Maxima zilei va aduce 26 de grade Celsius ca maximă a zilei

Pe timp de zi, oamenii adunați în Capitală au parte de 26 de grade, vânturile vin din direcția de est, sud-est, cu o putere miză de 9 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, având o intensitate de 17 kilometri pe oră. Încă se poate vorbi de un indice al ultravioletelor, acesta fiind unul moderat, în valoare de 4. Procentul de furtuni este și el unul care de 20%. Soarele iese dintre blocuri la ora 07:03 și intră la loc la ora 19:12.

ADVERTISEMENT
vremea în bucurești de duminica 23 septembrie este favorabila pentru cei care vor să vada fantanile arteziene
A doua parte a serii aduce 13 grade Celsius în termometrele bucureștenilor

Minima serii aduce 13 grade Celsius în termometre, care se simt cu un grad mai mult, fiid de 14. Procentul de precipitații în a doua parte a zilei ne dă voie să putem vedea noua achiziție a Caitalei: fântânile arteziene, acesta fiind unul mic, de 8%. Vânturile vin din direcția de sud-est, cu o putere mică, de 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt prezente și pe seară, dar cu o intensitate mai mică decât cea din timpul zilei, fiind de 11 kilometri pe oră. Luna răsare la ora 18:49 și apune în jurul orei 6.

Tags: