Life

Walter Zenga și Raluca, din nou împreună? Cum s-au afișat la un an dupa ce au divorțat

Walter și Raluca Zenga anunțau în urmă cu aproape 2 ani că mariajul lor și nu mai funcționează, însă acum au fost surprinși unul în compania celuilalt, în România.
18.07.2022 | 15:57
Walter Zenga si Raluca din nou impreuna Cum sau afisat la un an dupa ce au divortat
Walter și Raluca Zenga, împreună de la un an de la divorț. Cum au fost surprinși. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul fotbalist italian retras din activitate și frumoasa blondină au fost fotografiați împreună la un restaurant din Capitală, la un an după ce au divorțat. Actele de separare au fost depuse în Dubai în toamna lui 2022.

Walter și Raluca Zenga, împreună de la un an de la divorț. Cum au fost surprinși

Walter și Raluca Zenga au trăit în Emiratele Arabe în ultimii aproape 10 ani, acolo unde dețin o proprietate fabuloasă. Cei doi foști parteneri de viață s-au afișat împreună la aproape doi ani de când au decis să o ia pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Sportivul nu și-a dorit ca mariajul să se destrame și chiar a încercat în repetate rânduri să se împace cu mama copiilor săi și iată că acum lucrurile pare să fi intrat pe făgașul normal. Potrivit mediaflux.ro, antrenorul și blondina au ieșit la masă.

Cei doi au fost filmați în amiaza mare, în timp ce discută și se bucură de timpul petrecut împreună la un restaurant din București, semn că se înțeleg mult mai bine. În plus, de la local au plecat cu aceeași mașină.

ADVERTISEMENT

Walter Zenga, despre motivul divorțului de Raluca

Raluca Zenga ar fi fost cea care și-a dorit divorțul de vedetă, Walter declarând la momentul respectiv că i-a oferit partenerei de viață toată libertatea din lume, dar acest lucru s-a întors împotriva sa în cele din urmă.

Soţia mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors, cumva, împotriva noastră.

ADVERTISEMENT

Din respect pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea mulţi detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai!”, spunea jucătorul de fotbal în urmă cu circa 2 ani pe rețelele de socializare.

Tot atunci sportivul i-a rugat pe oameni să-i respecte intimitatea și să lase viața să-și urmeze cursul firesc. După separare vedeta s-a iubit cu un model din Milano, o româncă pe numele său Mihaela Motoc.

ADVERTISEMENT
Tags: