Life

WhatsApp lucrează la o nouă funcție. Utilizatorii aplicației vor fi foarte încântați

WhatsApp muncește la o altă funcție. Cei care folosesc această aplicație se vor bucura enorm. Despre ce este vorba, de fapt.
20.09.2023 | 11:11
WhatsApp lucreaza la o noua functie Utilizatorii aplicatiei vor fi foarte incantati
WhatsApp muncește la o altă funcție. Cei care folosesc această aplicație se vor bucura enorm. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

WhatsApp lucrează la o nouă funcție. Utilizatorii aplicației vor fi foarte încântați. Vestea a fost făcută publică în urmă cu puțină vreme, intenția companiei pentru a crea o astfel de îmbunătățire fiind din ianuarie 2022.

WhatsApp muncește la o altă funcție. Cei care folosesc această aplicație se vor bucura enorm

WhatAapp muncește la o altă funcție. Cei care folosesc această aplicație se vor bucura enorm, mai ales dacă sunt pasionați de Apple. Mai exact, Meta a anunțat că în curând va fi disponibilă o versiune specială pentru iPad.

ADVERTISEMENT

Cea mai populară aplicație de mesaje și comunicare din întreaga lume va putea fi folosită pe tabletă, așa cum se întâmplă în momentul de față cu versiunea desktop și cea de pe Apple, dar cu o singură mică diferență.

Compania spune că lista de chat-uri rămâne vizibilă pe ecran datorită spațiului mai mare disponibil. Un grup restrâns de utilizatori ai versiunii beta de WhatsApp pentru iPhone au avut privilegiul de a accesa o versiune optimizată pentru iPad.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a putut să fie posibil prin intermediul platformei de testare a aplicațiilor TestFlight. Potrivit androidpolice.com, accesul la această funcție este destul de dificil pentru că sloturile sunt foarte limitate în momentul de față.

Rămâne de văzut când WhatsApp va pune la dispoziția tuturor utilizatorilor această funcție nouă pentru cei care folosesc iPad. Oamenii de peste tot speră că acest lucru nu va dura foarte mult și că aplicația va ajunge curând în App Store.

ADVERTISEMENT

WhatsApp, o aplicație importantă pentru utilizatori

WhatsApp este o aplicație importantă pentru utilizatorii din întreaga lume. În prezent, aceasta funcționează pe iPad cu o abordare similară cu aplicația Mac. Imediat după instalare și deschidere se va solicita scanarea unui cod QR.

Ulterior, utilizatorilor li se vor descărca toate conversațiile și se pot trimite și primi mesaje pe iPhone, iPad și Mac. Aplicația disponibilă pe iPad funcționează chiar și atunci când iPhone-ul nu este în apropiere sau nu este conectat la aceeași rețea Wi-Fi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, versiunea aceasta este similară cu noua aplicație macOS. Versiunea iPad, la fel ca și versiunea desktop, este doar o aplicație însoțitoare, ceea ce înseamnă că nu este nevoie de crearea unui nou cont WhatsApp.

ADVERTISEMENT