Life

WhatsApp nu va mai funcționa din octombrie pe aceste telefoane. Cum să verifici dacă al tău e pe listă. Vești proaste pentru modele Iphone, Samsung, Huawei și LG

Veste proastă pentru utilizatorii WhatsApp. Din luna octombrie a acestui an, aplicația nu va mai funcționa pe mai multe telefoane.
16.09.2023 | 09:37
WhatsApp nu va mai functiona din octombrie pe aceste telefoane Cum sa verifici daca al tau e pe lista Vesti proaste pentru modele Iphone Samsung Huawei si LG
WhatsApp nu va mai merge pe aceste telefoane din octombrie. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Veste proastă pentru utilizatorii aplicației WhatsApp. Din cauza modificărilor pe care Meta le-a tot făcut de-a lungul timpului, serviciul nu va mai fi disponibil pe mai multe modele de telefoane.

Din luna octombrie, WhatsApp va mai fi disponibil aceste modele de telefoane

De-a lungul timpului, Meta a făcut numeroase schimbări și modificări aplicației WhatsApp. Scopul este ca utilizatorii să aibă acces la cât mai multe funcții utile, dar asta are și consecințe.

ADVERTISEMENT

Astfel că, din luna octombrie, mai multe telefoane vor deveni incompatibile cu aplicația, iar WhatsApp nu mai funcționa pe foarte multe modele. Astfel că, telefoanele care folosesc versiuni mai vechi de Android decât 5.0 Lolipop.

„Începând cu 24 octombrie 2023, vor fi acceptate numai dispozitivele cu sistem de operare Android 5.0 și versiuni ulterioare”, este anunțul oficial făcut de companie, conform crast.net. 

ADVERTISEMENT

Pentru a verifica dacă ai un telefon cu sistem de operare prea „învechit” pentru WhatsApp trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Intră în meniul de setări și caută rubrica „Informații despre telefon”.

Caută apoi meniul software și accesează-l. Uită-te după „Versiunea Android”, iar dacă acesta este mai mare sau egal cu 5.0, atunci dispozitivul va suporta în continuare aplicația WhatsApp.

ADVERTISEMENT

Ce modele nu vor mai putea rula aplicația

Anunțul îi afectează și pe posesorii de iPhone. Căci, conform informațiile, din luna octombrie, WhatsApp nu va mai funcționa pe modelele care au sistemul de operare IOS 12 sau o versiune mai veche de atât al acesteia. Pe listă se regăsesc: Phone SE, iPhone 6s șiPhone 6s Plus.

De asemnea, nici cei care au Samsung Galaxy Trend Lite, Samsung Galaxy S3 mini sau Samsung Galaxy Trend II nu vor mai putea folosi aplicația în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba despre LG, modelele care devin incompatibile cu WhatsApp sunt: LG Optimus F7, LG Optimus L3 II Dual, LG Optimus F5, LG Optimus L5 II, LG Optimus L5 II Dual, LG Optimus L3 II, LG Optimus L7 II Dual, LG Optimus L7 II,  LG Optimus F6.

La acestea se adaugă: LG embarks, LG Optimus L4 II Dual, LG Optimus F3, LG Optimus L4 II LG Optimus L2 II și LG Optimus F3Q. Iar în cazul Huawei, aplicația nu va mai fi disponibilă pentru Huawei Ascend G74, Huawei Ascend Mate și Huawei Assign DZ.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB...
Fotbalul a luat-o razna, Becali exultă: va câștiga o avere și dacă FCSB pierde toate meciurile ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat...
Afacerea cu care o familie de sibieni a dat lovitura. Totul a plecat de la două plante cumpărate de la pepinieră: "Avem clienţi care revin anual"
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Rusia, noi amenințări pentru România. Ce l-a enervat pe Putin
Rusia, noi amenințări pentru România. Ce l-a enervat pe Putin
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și...
Germanul care și-a ucis soacra și fiul și și-a rănit grav fiica și soția, încercând să le omoare și pe ele, falimentase familia și pierduse milioane de euro
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”