Life

Wizz Air, anunț important pentru toți românii care vor să plece în vacanță. Schimbarea e mare și afectează pe toată lumea

Reprezentații companiei aeriene Wizz Air au făcut un anunț important pentru călători. Ce trebuie să facă toți românii care vor pleca în vacanță.
13.06.2023 | 17:44
Wizz Air anunt important pentru toti romanii care vor sa plece in vacanta Schimbarea e mare si afecteaza pe toata lumea
Wizz Air, anunț important pentru călători. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Anunț important din partea Wizz Air. Compania aeriană a transmis marți că s-a făcut o modificare care îi vizează pe toți românii ce și-au planificat vacanțe în următoarea perioadă. Dacă nu este luată în calcul, atunci se poate pierde călătoria.

Anunțul important al Wizz Air pentru toți călătorii. Ce schimbare a făcut compania aeriană

Este sezonul în care multe persoane își iau concedii și vor să se bucure de vară peste hotare, în destinații mult visate. Până să ajungă la fața locului, însă, trebuie să fie foarte atente la condițiile de călătorie, căci pot rata zboruri dacă nu sunt cu ochii pe toate informațiile necesare.

ADVERTISEMENT

Reprezentanții Wizz Air au comunicat faptul că, începând cu 13 iunie, check-inul online gratuit nu va mai fi disponibil cu 48 de ore înainte de decolare, ci cu 24. Așadar, s-a redus din timp, ceea ce înseamnă că orice neatenție va atrage anularea cursei aeriene.

”Rețineți că, după 12 iunie 2023, ora 00:00 UTC, check-inul online gratuit va fi disponibil cu 24 de ore înainte de ora de decolare programată și până la 3 ore înainte de aceasta, dacă nu v-ați achiziționat locurile pentru rezervare”, au comunicat angajații Wizz Air.

ADVERTISEMENT

Ce documente sunt necesare pentru un check-in

Totodată, fiți precauți înainte de check-in să aveți toate documentele necesare unei călătorii într-o țară a Uniunii Europene sau din afara. În cazul acesteia din urmă, actul de identitate nu este suficient, pașaportul fiind cel care nu trebuie să lipsească.

În cazul minorilor, mai exact, a copiilor cu vârste mai mici de 14 ani, check-inul online se va face doar de către un pasager ce are vârsta mai mare de 16 ani. De altfel, nu uitați să dețineți și o viză de călătorie, dacă aveți de gând să vă deplasați într-o zonă unde este un act necesar, precum SUA.

ADVERTISEMENT

Destinațiile de vacanță favorite ale românilor în vara lui 2023

O analiză realizată de turoperatorul IRI Travel arată că în continuare Bulgaria și Grecia sunt printre cele mai ”vânate” locații de vacanță, de vară, de către români. Asta în condițiile în care prețurile biletelor s-au majorat cu 10 și 20%, comparativ cu 2022.

Mai mult, pentru Bulgaria au crescut vânzările de bilete cu 127% spre deosebire de anul anterior, iar pentru Grecia cu 92%. Următoarea țară favorită de români este Turcia. Și aici vânzările biletelor sunt mai mari cu 10 % în 2023, decât în 2022.

ADVERTISEMENT

”Pentru a avea o vacanţă reuşită, turiştii sunt îndrumaţi să apeleze la un consultant de turism, care îi va ajuta să identifice oferta cea mai potrivită în funcţie de nevoile şi dorinţele lor. Toate cele trei destinaţii vizitate de către echipa noastră şi de către partenerii noştri – litoralul românesc, bulgăresc şi grecesc – oferă opţiuni pentru toate categoriile de turişti, iar alegerea destinaţiei şi hotelului trebuie făcută luând în considerare preferinţele şi necesităţile fiecărui turist pentru a asigura o vacanţă memorabilă”, spune Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori