Life

Wizz Air introduce noi rute în această vară. Când încep zborurile. Prețurile sunt extrem de accesibile

Vești bune pentru clienții Wizz Air. Compania aeriană introduce noi rute în această vară. Când încep zborurile și care sunt prețurile?
06.04.2023 | 22:30
Wizz Air introduce noi rute in aceasta vara Cand incep zborurile Preturile sunt extrem de accesibile
Wizz Air introduce noi rute în această vară. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Wizz Air aduce noutăți clienților chiar în această vară. Se introduc noi rute de zbor din România către două destinații apreciate din Europa. Prețurile sunt și ele unele cât se poate de accesibile, în funcție de perioada aleasă.

Două noi rute introduse de Wizz Air

Wizz Air introduce două noi rute din România începând cu luna august 2023. Este vorba despre două rute din Brașov către Marea Britanie și Germania. Astfel, începând cu ultima lună de vară, românii vor putea zbura din Brașov către Londra, dar și către Dortmund.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește biletele, acestea pot fi achiziționate deja de pe site-ul oficial al companiei, ori prin intermediul aplicației disponibile pentru mobil. Primul zbor din Brașov către Londra, pe aeroportul Luton este disponibil începând cu data de 2 august.

Avioanele Wizz Air vor zbura în zilele de luni, miercuri, dar și vineri. Cât despre zborurile către Germania, cei din Brașov vor putea zbura către Dortmund tot începând cu data de 2 septembrie, însă doar în zilele de marți și de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

Cât despre prețul biletelor, acesta este cât se poate de accesibil. Tarifele pornesc de la 119 lei, adică mai puțin de 25 de euro, în funcție de perioada aleasă. Și acestea nu sunt singurele noi rute anunțate de Wizz Air anul acesta.

Ce alte noutăți pregătește compania aeriană

În luna martie, compania aeriană anunța zboruri disponibile din Iași către Berlin, Germania. Românii au putut accesa un astfel de zbor începând cu data de 27 martie. În acest caz, prețul biletelor este cu mult mai ieftin. Acestea porneau de la 99 de lei.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air, anunța că planurile Wizz Air nu se opresc doar aici. De asemenea, aceasta le promitea clienților o conectivitate îmbunătățită, dar și tarife mult mai accesibile anul acesta.

”Suntem extrem de încântați să anunțăm o nouă rută între Iași și Berlin. Cu peisaje minunate, o istorie fascinantă și o arhitectură incredibilă, Berlinul oferă ceva pentru fiecare călător.

ADVERTISEMENT

Această rută reflectă angajamentul nostru de a oferi pasagerilor din România o conectivitate îmbunătățită, tarife accesibile și mai multe opțiuni de călătorie, pe măsură ce ne extindem continuu rețeaua. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm clienții la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile”, a spus aceasta.

Amintim și că anterior, Wizz Air a anunțat că de la finalul lunii aprilie 2023, zborurile de pe ruta Craiova – Billund (Danemarca) nu vor mai fi valabile. Acestea au fost anulate inițial în perioada 16 – 26 martie, însă acum decizia este una oficială.

ADVERTISEMENT