Life

Wizz Air, anunțul momentului pentru români. Sunt afectate aceste curse spre o destinație cunoscută din Europa

Wizz Air, anunțul momentului pentru români. Toate cursele către o destinație foarte populară din Europa vor fi afectate.
10.09.2023 | 21:26
Wizz Air anuntul momentului pentru romani Sunt afectate aceste curse spre o destinatie cunoscuta din Europa
Wizz Air, anunțul momentului pentru români. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Wizz Air, anunțul momentului pentru români. Toate cursele spre această destinație cunoscută din Europa sunt afectate.

Wizz Air, anunțul momentului pentru români

Wizz Air a anunțat că zborurile de pe Aeroportul Transilvania din Târgu Mureș către Dortmund vor fi mutate pe Aeroportul din Köln.

ADVERTISEMENT

Mutarea zborurilor care până acum ajungeau la Dortmund se va face începând chiar de această lună. Este vorba despre finalul său: pe 24 septembrie.

Astfel, începând cu această dată, zborurile spre Dortmund din Târgu Mureș vor ateriza doar la aeroportul Köln – Bonn – CGN.

ADVERTISEMENT

Distanța dintre cele două orașe este de 90 de kilometri. Unii călători care vor să meargă în Germania pot să fie afectați de această schimbare.

Ce a mai transmis aeroportul despre zboruri

În același anunț, aeroportul mai transmite că orașul Köln este al patrulea ca mărime din Germania, mai mare decât Dortmund, așa că poate există și turiști pe care o să-i încânte schimbarea.

ADVERTISEMENT

„Stimați pasageri, vă informăm faptul că începând cu 24.09.2023, operatorul aerian Wizz Air va muta zborurile operate spre/ dinspre Dortmund către KÖLN – BONN, la aeroportul Köln – Bonn – CGN.

Orașele Koln și Dortmund se află la o distanță de aproximativ 90 kilometri, fiind parte a aceluiași land: Renania. Vă așteptăm să zburați spre orașul Köln, care este pe locul patru ca mărime din Germania, dar cel mai important din zona Rin-Ruhr.

ADVERTISEMENT

Vă invităm să vizitați numeroasele puncte de atracție culturale și istorice, o plimbare pe Rin și Ruhr”, a transmis Aeroportul Transilvania.

Zborurile către Koln de pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureș vor fi de câte două ori pe săptămână, mai precis miercuri și duminică.

Apoi, va mai surveni o schimbare din octombrie. Zborurile Wizz Air vor fi făcute atunci doar în zilele de joi și duminică.

„Zborurile vor fi operate cu o frecvență de două zile pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică. Începând cu 29 octombrie 2023 zborurile vor fi efectuate în zilele de joi și duminică”, se menționează în comunicat.

ADVERTISEMENT
Tags: