Life

Wizz Air a lansat o nouă rută: „Două frecvențe pe săptămână, în fiecare sâmbătă și marți”

Vești bune pentru românii care călătoresc cu Wizz Air. Compania aeriană a introdus o nouă rută către o destinație unde mulți vor să ajungă.
02.09.2023 | 19:42
Wizz Air a lansat o noua ruta Doua frecvente pe saptamana in fiecare sambata si marti
Wizz Air a introdus o nouă cursă. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vești excelente pentru români venite din partea companiei Wizz Air. A fost introdusă o nouă cursă către o destinație cerută de foarte multe persoane.  Primul zbor a avut loc sâmbătă, 2 septembrie 2023.

Wizz Air a introdus o nouă cursă în România

După ce a anulat mai multe zboruri, Wizz Air a venit și cu o veste bună pentru clienții din România. Compania aeriană a deschis cea de-a doua rută operată pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, inaugurat în luna vara acestui an. 

ADVERTISEMENT

Este vorba despre cursa Dortmund – Braşov – Dortmund. Prima aeronavă a aterizat sâmbătă, 2 septembrie 2023, pe aeroport, având 217 pasageri, la ora 14:20. Ulterior, o oră mai târziu, un avion cu destinația Dortmund, plin cu 203 oameni, a decolat.

Cursele vor se vor desfășura în fiecare săptămână, duminica și în zilele de marți, după cum se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav.

ADVERTISEMENT

„WIZZ AIR asigură curse regulate între Dortmund şi Braşov cu două frecvenţe pe săptămână, în fiecare sâmbătă şi marţi, după următorul program: Dortmund (DTM) 10:30 – Braşov (GHV) 13:55 şi Braşov (GHV) 14:30 – Dortmund (DTM) 16:00”, precizează comunicatul, conform news.ro. 

Alexandru Anghel, directorul general al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav a anunțat că mulți oameni și-au dorit introducerea cursei către acest european și se bucură de colaborarea eficientă cu Wizz Air.

ADVERTISEMENT

„După ce în urmă cu o lună am început colaborarea cu WIZZ AIR prin deschiderea zborurilor spre şi dinspre Londra, iată că adăugăm la lista rutelor aeriene încă un oraş important la nivel european, Dortmund, o destinaţie pentru care există cerere foarte mare în rândul pasagerilor din judeţul Braşov şi din judeţele învecinate.

Suntem optimişti în privinţa potenţialului de dezvoltare al aeroportului şi contăm pe colaborare bună cu WIZZ AIR, materializată în cât mai multe zboruri şi destinaţii operate de la Braşov”, a anunțat Alexandru Anghel.

ADVERTISEMENT

Noul aeroport din Brașov înregistrează din ce în ce mai mult trafic

Totodată, aeroportul din Brașov înregistrează din ce în ce mai mult trafic. Astfel că, sâmbătă, au fost consemnați 856 de pasageri care au rezultat atât din zborurile cu Wizz Air, dar și din cursele charter Antalya – Braşov – Antalya.

„De altfel, Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav înregistrează valori de trafic în creştere de la o lună la alta. Comparativ cu luna iulie, când au fost în total 10.044 de pasageri, în august contabilizăm un număr de 19.105 pasageri care au călătorit folosind facilităţile AIBG.

Perspectivele pentru perioada imediat următoare sunt foarte bune, având în vedere că există intenţii certe privind iniţierea unor noi rute, precum Oslo, Dubai, Paris, Dublin, Tel-Aviv sau Budapesta”, se mai arată în comunicatul transmis de Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav

ADVERTISEMENT
Tags:
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Mihaela Rădulescu rivală cu Ileana Badiu. Cele două au împărțit același bărbat
Mihaela Rădulescu rivală cu Ileana Badiu. Cele două au împărțit același bărbat
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil