Life

Wizz Air, zboruri către o nouă destinație iubită de români. Se pregătesc alte două rute

Wizz Air a anunțat zboruri către o nouă destinație îndrăgită de români. Compania low-cost pregătește alte două rute importante.
25.03.2024 | 14:45
Wizz Air zboruri catre o noua destinatie iubita de romani Se pregatesc alte doua rute
Wizz Air introduce noi zboruri. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Wizz Air a anunțat zboruri către o nouă destinație iubită de români. Este vorba despre un oraș foarte popular din Turcia, unde mulți turiști merg în vacanță.

Wizz Air anunță zboruri către o nouă destinație iubită de români

Compania aeriană low-cost a anunțat două zboruri către o destinație foarte apreciată de români. Acestea vor fi disponibile începând din luna iunie.

ADVERTISEMENT

Wizz Air va introduce o nouă rută din București către Izmir (Aeroportul Internațional Adnan Menderes), care este al treilea oraș ca mărime din Turcia, începând cu 17 iunie 2024.  Zborurile vor fi operate de trei ori pe săptămână, luni, vineri și duminică.

Biletele sunt disponibile pe wizzair.com, dar și prin aplicația mobilă a companiei aeriene. Prețurile încep de la 199 de lei. Astfel, începând cu această vară, turiștilor le va fi mai ușor să se bucure de vacanță în orașul din Turcia.

ADVERTISEMENT

În orașul Izmir există mai multe obiective pe care turiștii le pot vizita, cum ar fi Agora Open Air Museum, bazarul Kemeraltı și Turnul cu Ceas din portul Izmir, dar și castelul Kadifekale. Plajele din oraș reprezintă și ele atracții pentru cei care ajung în oraș.

“ De asemenea, turiştii pot profita din plin de plajele însorite ale oraşului Izmir, precum şi de atracţiile sale naturale fascinante, cum ar fi Golful Izmir, Delta Gediz sau Paradisul păsărilor din Cigli.

ADVERTISEMENT

Festivalul Internaţional Anual de la Izmir, alături de numeroase alte târguri de cultură, muzică şi gastronomie, îi aşteaptă pe pasionaţii de călătorii”, se arată în comunicatul companiei, notează economica.net.

Cel alte zboruri mai introduce compania

În plus, compania va redeschide rutele din București către Salzburg, de la 1 aprilie, dar și către Budapesta începând cu 17 iunie, după cum a mai transmis Wizz Air.

ADVERTISEMENT

Mai mult, compania inaugurează și o rută din București către Leipzig, Germania, din 20 iunie, potrivit reprezentanților companiei de low-cost.

În ultimele luni, Wizz Air a mai introdus alte noi zboruri. Mai exact, au fost introduse zboruri pentru ca cei pasionați de fotbal să poată ajunge la Campionatul European de Fotbal din Germania, în iunie.

Compania Wizz Air operează o flotă de 205 de aeronave Airbus A320 şi A321. Anul trecut, compania a înregistrat un număr de 60,3 milioane de pasageri.

ADVERTISEMENT