Life

Wizz Air și RyanAir, zboruri directe din București către Bora Bora Europei. Prețul biletelor este la promoție

Wizz Air și RyanAir lansează zboruri directe din București către o nouă destinație, Bora Bora Europei. Biletele se vor vinde la un preț promoțional.
14.06.2023 | 16:25
Wizz Air si RyanAir zboruri directe din Bucuresti catre Bora Bora Europei Pretul biletelor este la promotie
Wizz Air și RyanAir, zboruri directe din București către Bora Bora Europei. Sursa foto: Hepta/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Wizz Air și RyanAir vor lansa zboruri directe din București către o capitală europeană, care este cunoscută ca Bora Bora Europei. Turiștii vor avea posibilitatea de a cumpăra bilete la preț promoțional.

Wizz Air și RyaAair lansează zboruri directe către Bora Bora Europei. Biletele se vând la preț promoțional

Cele două companii aeriene au lansat zboruri spre Tirana, capitala Albaniei. Este o destinație pe care tot mai mulți români au ales-o în ultimii ani. Turiștii vor avea acum posibilitatea de a ajunge acolo la un preț accesibil.

ADVERTISEMENT

Astfel, Albania devine a 37-a țară din rețeaua RyanAir. Compania aeriană low-cost irlandeză are o strategie prin care își propune să transporte, până în 2034, 300 de milioane de pasageri.

Recent, compania aeriană a comandat 300 de noi avioane B737-MAX-10. În acest fel, până în 2033, RyanAir va ajunge să dețină 800 de aeronave. Este singura companie aeriană majoră care are potențialul de a ajunge la o asemenea creștere importantă în Europa, pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Totodată, pentru a sărbători anunțul despre noile zboruri, compania a lansat o campanie de vâmzări promoționale pentru cele mai noi rute către și dinspre Aeroportul Tirana. Ofertele sunt valabile în perioada octombrie 2023 – martie 2024.

“Suntem încântaţi să anunţăm 200 de zboruri Ryanair pe săptămână către şi din Albania, începând din iarna acestui an. Cele 17 noi rute iniţiale vor oferi acces imediat la pieţele cheie de turism, cum ar fi Belgia, Republica Cehă, Franţa, Germania, Italia, Polonia, Marea Britanie, Suedia şi România, oferind în acelaşi timp tarife competitive şi sporind conectivitatea pentru cetăţenii români care vor să călătorească, să-şi vadă prietenii sau familia din străinătate”, a transmis Eddie Wilson, director în cadrul RyanAir, notează wall-street.ro.

ADVERTISEMENT

În total, RyanAir va opera 200 de zboruri pe săptămână și 17 noi rute către și din Albania. Biletele pornesc de la 29,99 de euro/segment, a mai transmis compania.

În ce zile vor opera zborurile Wizz Air către Tirana

De asemenea, începând din 29 octombrie 2023, Wizz Air a anunțat că va opera o nouă rută din București către Tirana. Zborurile către capitala Albaniei vor fi în zilele de duminică, miercuri, joi şi sâmbătă. Astfel, cei care vor să meargă în vacanță pot avea un sejur de câteva zile sau chiar mai lung.

ADVERTISEMENT

În anunțul său, Wizz Air a mai menționat și principalele atracții turistice din Tirana. Turiștii au ce vizita aici, iar din toamnă vor putea ajunge în capitala Albaniei mult mai ușor.

Capitala Albaniei este cunoscută pentru amestecul său uimitor de stiluri arhitecturale, variind de la influenţe otomane la italiene, făcând din oraş un centru de mare interes cultural. Istoria sa bogată, bucătăria şi ospitalitatea locului fac din Tirana o destinaţie ce trebuie neapărat vizitată de călătorii care vor să descopere noi culturi şi experienţe.

Tirana este, de asemenea, înconjurată de peisaje naturale impresionante, inclusiv Parcul Naţional Muntele Dajti, ceea ce o face o destinaţie perfectă şi pentru cei în căutare de aventuri”, se arată în anunțul companiei.

Albania a devenit o destinație de vacanță foarte căutată printre turiștii români. Prețurile vor fi accesibile la cele două companii aeriene. Românilor le va fi mai ușor să se bucure de o vacanță în această țară.

ADVERTISEMENT