Life

Wizz Air, super ofertă către o destinație turistică populară. Bilete la doar 99 de lei pentru un zbor din București

Wizz Air pune la vânzare, cu doar 99 de lei, bilete către o destinație turistică apreciată, cu plecare din București. Despre ce este vorba.
21.09.2023 | 13:19
Wizz Air super oferta catre o destinatie turistica populara Bilete la doar 99 de lei pentru un zbor din Bucuresti
Ofertă de nerefuzat din partea Wizz Air pentru români. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Wizz Air are de luna această o ofertă greu de refuzat pentru români. Compania pune la vânzare cu mai puțin de 100 de lei pentru o destinație turistică foarte populară. Plecarea se face din București.

Wizz Air oferă bilete la doar 99 de lei pentru o destinație turistică populară

Wizz Air are o super ofertă pentru românii care vor să călătorească în următoarea perioadă către o destinație turistică populară din Europa. Începând de astăzi, 21 octombrie 2023, oamenii pot cumpăra, de pe site-ul oficial sau din aplicația pentru telefon, bilete către Salonic cu doar 99 de lei.

ADVERTISEMENT

Zborurile vor începe de pe 30 octombrie 2023, când pasagerii din București și din împrejurimi sunt așteptați să se îmbarce în avion și să călătoarească în locul încărcat de istorie, ce în trecut a făcut parte din Imperiul Bizantin.

În sezonul de iarnă, zilele în care Wizz Air efectuează zborurile către Salonic sunt luni și vineri. Iar în sezonul de vară 2024, programul se modifică, iar românii vor putea călători marți, joi și sâmbătă.

ADVERTISEMENT

„Suntem extrem de încântați să adăugăm Salonic pe lista destinațiilor din București. Căutăm continuu să ne extindem rețeaua de rute din România și să oferim destinații diversificate în Europa și nu numai, la cele mai mici tarife.

Introducerea acestei noi conexiuni de zbor este o dovadă a investiției și expansiunii noastre continue pe piața din România. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm călătorii din București și nu numai la bordul aeronavelor noastre sustenabile către Salonic”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Ce se poate vizita în Salonic

Turiștii care ajung în Salonic au la dispoziție o mulțime de obiective turistice. De pildă, pot explora principalele teatre ale orașului, dintre care amintim Teatrul Societății de Studii Macedonene, care găzduiește Teatrul Național, Teatrul Regal, Teatrele Pământului și Pădurii.

Amfitatrele sunt în aer liber și oferă o priveliște superbă asupra orașului. Vizitatiorii mai pot admira Muzeul Arheologic din Salonic și Muzeul Culturii Bizantine. Totodată, aici se găsesc situri arheologice și grădini impresionante.

ADVERTISEMENT

Salonic se mândrește și cu plaje minunate de-a lungul coastei sale, devenind astfel destinația ideală pentru o vacanță ca  la carte. Românii care vor profita de oferta Wizz Air, pot călători cu doar  99 de lei către apele cristaline și țărmurile cu nisip fin. De neratat sunt Strada Tsimiski, Mitropoleos și bulevardul Proxenou Koromila, cele mai cunoscute străzi comerciale ale orașului.

ADVERTISEMENT