Life

Wizz Air, super ofertă pentru români către o destinație turistică populară. Bilete dus-întors la doar 200 de lei

Wizz Air vine cu o super ofertă pentru români. Biletele dus-întors către o destinație turistică populară costă doar 200 de lei.
04.09.2023 | 23:42
Wizz Air super oferta pentru romani catre o destinatie turistica populara Bilete dusintors la doar 200 de lei
Wizz Air, super ofertă pentru români către o destinație turistică populară. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Wizz Air lansează o ofertă pentru români extrem de atractivă. Biletele pentru un zbor dus-întors către o destinație turistică populară sunt reduse și costă doar 200 de lei.

Wizz Air, super ofertă pentru români către o destinație turistică populară

Wizz Air este una dintre companiile low-cost adorate de români. Deși au existat în ultima perioadă probleme legate de întârzierea sau anularea anumitor zboruri, compania aeriană continuă să vină cu oferte tentante.

ADVERTISEMENT

Iată că acum Wizz-Air a lansat o ofertă către o destinație turistică extrem de populară. Biletele pentru un zbor dus-întors costă doar 200 de lei. Despre ce destinație este vorba? Reducerea e chiar una mare.

Dacă vrei să vezi Arabia Saudită, acum este momentul să rezervi un zbor. Conform celor de la Wizz Air, un zbor dus-întors din București, de pe Aeroportul Otopeni, către Jeddah, Arabia Saudită, costă aproape 200 de lei.

ADVERTISEMENT

Plecarea are loc pe 30 noiembrie 2023,  la ora 15.40. Vorbim despre un zbor fără escală. Doar drumul dus costă 103 lei. De cealaltă parte, zborul de întoarcere este programat duminică, 3 decembrie 2023.

Plecarea din Jeddah se face de la ora 21.35, iar prețul este de doar 87.4 lei, fără escală. Oferta este una cu adevărat surprinzătoare, având în vedere că vorbim despre Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT
Wizz Air, super ofertă pentru români către o destinație turistică populară.
Wizz Air, super ofertă pentru români către o destinație turistică populară

Compania aeriană a lansat o nouă rută de zbor

Amintim că în urmă cu doar câteva zile, Wizz Air a lansat o nouă rută. Compania aeriană le pune la dispoziție clienților din Brașov să zboare într-o nouă direcție. Și se pare că traficul de pe aeroportul din Brașov devine din ce în ce mai aglomerat.

În ceea ce privește noua rută prezentată de compania aeriană, aceasta este operată pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav, inaugurat chiar în vara acestui an. Este vorba despre cursa Dortmund – Braşov – Dortmund.

ADVERTISEMENT

Iar prima aeronavă a efectuat deja zborul din 2 septembrie, având 217 pasageri la bord. A urmat apoi și o altă cursă. Conform anunțului făcut de compania aeriană, cursele către această destinație vor fi făcute săptămânal.

Reprezentanții Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav au mai informat că aceste curse aeriene vor fi efectuate doar în zilele de duminică și de marți ale săptămânii.

„WIZZ AIR asigură curse regulate între Dortmund şi Braşov cu două frecvenţe pe săptămână, în fiecare sâmbătă şi marţi, după următorul program: Dortmund (DTM) 10:30 – Braşov (GHV) 13:55 şi Braşov (GHV) 14:30 – Dortmund (DTM) 16:00”, se arată în comunicatul transmis acum câteva zile.

ADVERTISEMENT